Hjem Nyheter FILM: Irland lanserer helsepass med koronadata

FILM: Irland lanserer helsepass med koronadata

1

OVERVÅKNING Koronaovervåkningen tas til nye nivåer i Irland med et nytt helsepass som også kan benyttes ved reiser, eller hva som helst.

Irlands Helsepass ble lansert på fredag. Med passet kan menneskers koronastatus følges og spores. Enn så lenge er programmet for Irlands helsepass på et pilotstadium, så det kan komme til å modifiseres.

Helsepasset kombinerer sykehjemsdata med en app i brukernes mobiltelefoner.

Plattformen er utviklet av det statlige konsulentfirmaet ROQU sammen med det irske organet Total Digital. De bruker «den siste digitale teknikken med pålitelige og utprøvde Covid-19-tester» fra en bedrift som heter Surescreen Diagnostics.

Med det skal man kunne få et svar på om man er covid-19-syk etter 15 minutter, men det finnes rapporter om at testen betraktes som ikke verifisert vedrørende påliteligheten.

ROQU meddeler at systemet er «fremtidssikret» for å være kompatibelt med eventuelle fremtidige systemer.

Sjefen og ordføreren for ROQU Robert Quirke sier at koronasituasjonen ikke er «holdbar».

Vi er alle bevisste på at den nåværende situasjonen når det gjelder virusutbrudd i bedrifter og samfunnet ganske enkelt ikke er holdbart. Det finnes for mange luker i det nåværende testsystemet som hindrer vår evne til å få økonomien og det normale livet tilbake på rett spor. Det er på tide å umiddelbart stenge disse lukene.

Quirke sier at hans selskap nå leverer det alle trenger.

Denne plattformen gir det gjennombruddet vi har ventet på og kan bli standardløsningen for butikker, reiser, utdanning, sykepleie, hendelser og alle aspekter av det daglige livet. Hver person som finnes på Helsepassplattformen representerer nå et beskyttet liv og en beskyttet jobb.

ROQU har meddelt at, foruten Irland, kommer Helsepassplattformen til å lanseres i USA, Storbritannia, Italia, Kenya og i Tyskland. Flere land kommer til å følge etter. Helsepasset hevdes av Business Insider å ha blitt utviklet som en del av ROQUs internasjonale filantropiske og altruistiske oppdrag.

Reaksjonene på sosiale medier er blandet, men synes hittil ikke å være overveiende negative eller skeptiske.

Signaturen Hastur Yellow på Youtube skriver:

Når plattformen blir standard kommer det til å inkludere informasjon om alle dine vaksinasjoner. Deretter dine sykejournaler. Dette er de facto en digital ID som tar form: Betalinger, førerkort, pass, visum, kryptovalutalommebøker, arbeidstillatelse og rasjoneringskort. Naturligvis kommer hele din biometri til å behøve å inngå i opplysningene for å hindre andre i å benytte ditt pass.

Flere kommenterer også at ting som «terroriststatus» eller politisk tilhørighet kommer til å bli en «selvsagt» ID-passopplysning.

Les også:
Microsoft vil koble opp mennesker digitalt via «smart-tatoveringer»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Digital overvåkning, ikke minst via smartphoneapper, er en realitet vi må ta inn over oss. Alle «spor» vi lager ved bruk av feks kredittkort og autopass gir makthaverne redskaper som kan brukes i fbm kriminalitet, men også mht lovlig politisk virksomhet. Korona»pandemien» har skapt enda en mulighet, og de fleste goyim er villige til å underkaste seg et helsediktatur, i den gode saks tjeneste(smittehindring). Og snart(?) er vel de første vaksinene klare? Vær på vakt, er mitt råd!