Hjem Nyheter FILM: Israelsk diplomat diskuterer komplott mot britiske politikere

FILM: Israelsk diplomat diskuterer komplott mot britiske politikere

2

STORBRITANNIA En høytstående tjenestemann ved den israelske ambassaden i London ble i all hemmelighet filmet da snakket om hvordan han ønsket å «ta ut» britiske politikere som er kritiske til Israel.

Opptakene av den kontroversielle samtalen ble sluppet på søndag av nyhetskanalen Al Jazeera, og er en del av en større avsløring av israelsk innflytelse på britisk politikk.

Filmen viser en diskusjon mellom den israelske ambassade-ansatte Shai Masot og Maria Strizzolo, som var stabssjef til parlamentsmedlemmet Robert Halfon, nestleder i Conservative Party på den tiden opptaket ble gjort. Opptakene er gjort av en reporter som utga seg som en pro-israelsk aktivist, og viser hvordan den israelske diplomaten ønsker å «nøytralisere» politikere som han mener er kritiske til staten Israel.

Kilde:
Israeli Embassy employee discussed ‘taking down’ MPs & state foreign minister with Tory staffer

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
trackback

[…] det frie ordet» Prins Charles: – Håper en amerikansk president tar seg av den jødiske lobbyen FILM: Israelsk diplomat diskuterer komplott mot britiske politikere Jødiske ledere avla Siv Jensen besøk Sionistene flytter frem sine posisjoner i Vesten Israel og […]

trackback

[…] også: FILM: Israelsk diplomat diskuterer komplott mot britiske politikere FILM: Jewish control of America Amerikanere koker av sinne over Trumps seneste handling mot Iran […]