Hjem Nyheter FILM: Jøders respons på folkemordet i Ukraina

FILM: Jøders respons på folkemordet i Ukraina

FOLKEMORD I følgende video kan man bevitne jøders likegyldighet overfor folkemord som er påført andre, ettersom dette betyr konkurranse, det setter det påståtte «holocaust» i skyggen, og ikke minst bringer jødiske krigsforbrytelser frem i lyset.

Siden etterkrigstiden har vi blitt lært at historiens verste forbrytelse er det såkalte holocaust på seks millioner jøder, samtidig som all annen historie har falt i skyggen for denne alvorlige påstanden. Man lærer simpelthen ikke om de enorme krigsforbrytelsene som har funnet sted i regi av jødiske ledere, før, under og etter 2. verdenskrig, og som på de mest bestialske måter har tatt livet av langt flere millioner hvite mennesker.

I følgende video kan man bevitne jøders totale likegyldighet overfor andres lidelse, samt deres hårreisende frekkhet der de på en mafia-lignende måte forlanger at folkemordet på hvite ukrainere, kalt Holodomor, dysses ned slik at det påståtte «holocaust» på jøder ikke faller i skyggen av denne virkelige hendelsen, utført av jøder.

I slutten av videoen kan man også høre en jødinne innrømme at jøder bevisst spiller på hvit skyld, ved å jevnlig klandre hvite for et påstått «holocaust» på jøder, et kort de ofte benytter seg av ved enhver motgang. Således har de tilegnet seg makt, og gjort seg selv fredet for enhver kritikk.

Se videoen nedenfor:

Les også:
Kommunismens ukjente massemord
Hemmeligheten bak kommunismen
Ildstormen i Dresden
Morgenthauplanen
«Germany Must Perish!»
Den jødiske revolusjonen i Ungarn 1919
Et telegram om jødisk makt
Jødenes rolle
«Holocaust» er en bløff
FILM: «Holocaust»-vitnemålene du aldri fikk høre
Alliert massakre i tysk konsentrasjonsleir ble «bildebevis for holocaust»