Hjem Nyheter FILM: Journalist truet på livet etter å ha gransket Clinton og Pizzagate

FILM: Journalist truet på livet etter å ha gransket Clinton og Pizzagate

2

#PIZZAGATE I en nylig publisert YouTube-video forteller den amerikanske journalisten Liz Crokin at hun nå har blitt forfulgt og truet på livet om hun fortsetter å granske Pizzagate og Clintons korrupsjon.

Liz Crokin, som er en prisvinnende forfatter og journalist som tidligere har arbeidet for en rekke anerkjente amerikanske aviser, frykter for sitt eget liv etter hun begynte å etterforske Pizzagate-skandalen og korrupsjon knyttet til Clinton-familien.

Grunnen til bekymring er stor, da det er flere mystiske dødsfall knyttet til personer som har forsøkt ta for seg Clinton-korrupsjon og den påståtte pedofiliskandalen.

LES OGSÅ: #Pizzagate – Hillary og kompani involvert i pedofili-ring?

I frykt for å bli drept og at hennes død skal bortforklares som selvmord eller lignende, har hun nå spilt inn en video for å forklare til folket at hun ikke er suicidal, men at hun nå frykter for sitt eget liv etter hun startet etterforskningen.

– Jeg poster denne videoen for min egen sikkerhet. Jeg har blitt truet og skremt etter at jeg begynte å eksponere en større korrupsjonssak rundt Clinton, og jeg føler meg nå utsatt mer enn noen gang etter at jeg sa ja til å bli involvert i et prosjekt som vil blåse lokket av Pizzagate og Pedogate, forteller den amerikanske journalisten.

Se filmen nedenfor:

Kilde:
Journalist Threatened For Exposing Pizzagate & Clinton Corruption
Journalist Receives Death Threats For Exposing Pizzagate

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
3 år siden

[…] Jeffrey Epsteins och Ehud Baraks agent Nicole Junkermann – finanskvinna med rätt att styra FILM: Journalist truet på livet etter å ha gransket Clinton og Pizzagate #PizzaGate – Hillary og kompani involvert i pedofili-ring? Wikileaks sprer tv-innslag om […]

trackback
2 år siden

[…] & MEGA Group Den jødiske millionærpedofile Jeffrey Epstein utpekes som Mossadagent i ny bok FILM: Journalist truet på livet etter å ha gransket Clinton og Pizzagate Dagens video: Pedogate 2020 Wikileaks sprer tv-innslag om #Pizzagate! «Filmindustrien kontrolleres […]