Hjem Nasjonal kamp FILM: Konfrontasjon i Stockholm

FILM: Konfrontasjon i Stockholm

AKTIVISME Det oppstod konfrontasjon med en bevæpnet innvandrer, da aktivister fra Motstandsbevegelsen delte ut flyveblader i Stockholm.

Aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte onsdag en offentlig flyvebladsutdeling i Stockholm. Dette i anledning at den jødiske holocaust-bløffmakeren Emerich Roth var på besøk og «foreleste» ved Åsö utbildningscentrum.

Aktivistene delte ut flyveblader til elevene ved inngangen til skolen og stemningen var god. En gjeng innvandrere samlet seg dog senere, hvorpå en av de forsøkte å rykke flyvebladene ut av hendene på en aktivist. Innvandreren ble irettesatt og flyktet så fra stedet.

Flyvebladsutdelingen fortsatte så som før, helt til en annen innvandrer kom gående ut fra skolen med et balltre og forsøkte å gå til angrep. Aktivistene avvæpnet dog mannen raskt og irettesatte ham.

Etter en stund ble det bestemt at man skulle fortsette flyvebladsutdelingen på et annet sted, men på veien dit ankom flere politipatruljer for å trakassere aktivistene. Samtlige motstandsmenn ble stilt opp mot en vegg og ble ransaket. Redesjef, Anders Rydberg, ble samtidig pågrepet av politiet. Hvorfor, er dog noe uklart. Rydberg ble senere på dagen løslatt og oppgis være i toppform!

Se film fra konfrontasjonen med innvandreren nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=LbAXmYNXPZg