Hjem Nyheter Globalt FILM: «Krigen mot hvite er virkelig»

FILM: «Krigen mot hvite er virkelig»

2

FILM Den alternative mediekanalen Red Ice har sluppet en velprodusert film som belyser virkeligheten av krigen mot hvite europeere i dagens multikulturelle og globalistiske samfunn.

Red Ice TV er en alternativ TV- og radio-kanal som dekker politiske og sosiale saker fra et pro-europeisk perspektiv.  Red Ice TV ledes av ekteparet Henrik Palmgren og Lana Lokteff og er basert i Sverige og Nord-Amerika. Du kan støtte deres arbeid og samtidig få tilgang til eksklusivt materiale ved å tegne et abonnement HER.

Husk å spre filmen i sosiale medier!

Se filmen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Velden
Velden
5 år siden

2/10 Dessverre. Toleransen for slike videoer er historisk lav og den videoen trigger mange alarmer. Vi kan bla. takke Brexit og Trump for at folk er mettet på politisk realitet, men gid da begynne med Lerner og sitat fra 2015.. Synd å si det, men jeg anbefaler at videoen ikke deles. Det anbefales å spare den lille toleransen folk har igjen til noe med langt høyere kvalitet, hvor nøkkelord er nytt materiell. Også vil jeg si musikken som alltid brukes i slike videoer blir alltid kommentert, og skaper en dis-respekt i seg selv for videoen da det blir oppfattet som… Les mer »

trackback
3 år siden

[…] Les også: Mener jødisk raseblanding må stoppes Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase Ann Coulter: «Jøder er drivende i hatet mot hvite» «Jøder dominerer Hollywood» Hollywoodisme – ideologien som fortærte vestlig kultur FILM: Den anti-hvite agendaen i reklamefilmer Netflix hetser hvite i ny serie Netflix hetser hvite igjen MTV lager absurd antihvit propagandavideo CNN oppfordrer hvite til å ikke få barn FILM: «Krigen mot hvite er virkelig» […]