Hjem Nyheter Europa FILM: Lauren Southern snakker i EU-parlamentet om angrepet på ytringsfriheten

FILM: Lauren Southern snakker i EU-parlamentet om angrepet på ytringsfriheten

4

YTRINGSFRIHET Journalisten Lauren Southern, som nylig ble bannlyst fra Storbritannia, snakket nylig i EU-parlamentet om de britiske myndighetenes forfølgelse av politiske dissenter.

Den høyrekonservative journalisten Lauren Southern ble den 11. mars arrestert på grensen mellom Frankrike og Storbritannia under påskudd av britiske anti-terror-lover og deretter bannlyst fra landet. Nå snakker hun ut om hendelsen og den skremmende utviklingen i Storbritannia i EU-parlamentet.

Relaterte artikler:
Lauren Southern nektet innreise til Storbritannia
Intervju med innvandringskritikere som ble arrestert i Storbritannia
Innvandringskritikere arrestert i Storbritannia – nektes innreise til landet
Mark Collett diskuterer kollapsen av ytringsfriheten i Storbritannia

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
4 år siden

Bra talt av Lauren. England er et godt eksempel på hvor absurd politisk korrekt myndighetene kan bli, om gode folk ikke våger å ta bladet fra munnen og si NOK ER FAEN MED NOK!. Det engelske folk har blitt tredjerangs borgere i eget land, underkuet av globalister og brunstige kebabs. De lever i frykt for sine egne myndigheter, for terroren som kan ramme ethvert sekund, for voldtekten som venter rundt hjørnet, eller politiet som skal slå inn døren og arrestere en kun fordi man skrev på facebook at England har blitt riv ruskende gal. Og de blinde fortsetter å kalle… Les mer »

Thule
Thule
Svar til  Johan G
4 år siden

Men Løgnmedia, kontrollert av globalister, nekter å snakke om det. Når ikke MSM noen plass i verden nevner det, eller menneskerettighetsorganisasjoner fordømmer regjeringens apatiske holdning til overgrep, vold, mord eller de utallige andre forbrytelsene som hvite er ofre for, da kan man ikke komme til noen annen konklusjon enn at de følger samme oppskrift, verden over. De må avsløres og avsettes, ellers har vi ingen fremtid.

Rogaland
Rogaland
Svar til  Johan G
4 år siden

Veldig bra talt ja!
Ble litt forelska i hele dama.. 🙂

Kim
Kim
4 år siden

De ordene falt nok for døve ører.