Hjem Artikler Historie FILM: Løgnen om de «muslimske vikingene»

FILM: Løgnen om de «muslimske vikingene»

8

MEDIA Henrik Palmgren fra Red Ice TV avslører hvordan kulturmarxistiske «forskere» og løgnpressen selger en løgn om at vikingene var muslimer i et forsøk på å ødelegge vår nordiske kulturarv.

Henrik Palmgren tar en nærmere titt på universitetet og bakmennene som finansierte løgnhistorien om de såkalte muslimske vikingene som har fått massiv spredning i internasjonal media den seneste tiden. Saken begynte med at Universitet i Uppsala skrev på sine nettsider om funn av et mønster på silkebånd fra båtgraver og kammergraver i Birka og ved Gamle Uppsala i Sverige som stavet både Allah og Ali. Ifølge universitet tyder funnene på at vikingene kan ha vært påvirket av islam, mens enkelte «forskere» bruker oppdagelsen for å selge ideen om at det vikingene kan ha vært muslimer og tilogmed etniske arabere.

I reportasjen fra Red Ice avsløres det hvordan kulturmarxister finansiert av den svenske staten forsøker å omskrive historien ved å hevde at vikingsamfunnene var religiøst, kulturell og rasemessig inkluderende, i motsetning til et distinkt nordisk folk med en unik kultur, i et forsøk på å undergrave vår etniske kulturarv. Et annet interessant poeng som nevnes i reportasjen er at «forskerne» innrømmer at forskningen kan brukes til å distansere vikingene og vikingsymboler fra «nazistiske» organisasjoner som for eksempel Den nordiske motstandsbevegelsen. (Motstandsbevegelsen nevnes 6:08 minutter inn i klippet)

Dette er dog ikke den enste måten svenske myndigheter forsøker å ødelegge nordisk kulturarv. YouTube-brukeren VertigoPolitix publiserte nylig en video som avslører hvordan vikingfunn bevisst blir ødelagt i forbindelse med utbyggingen av leiligheter og asylmottak for innvandrere.

Se reportasjen fra VertigoPolitix nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Birgitta
Birgitta
5 år siden

Tror ingen av vikingene konverterte til islam .
Det ville jo være absurb i og med at de da måtte innføre islam i Norden.
Noe de ikke gjorde . De inførte kristendommen.

Når det er sagt så tror jeg at de hadde kontakt med muslimer.
http://www.stolavmenighet.info/hellig-olav—en-brobygger-mellom-st-og
Jaroslav i Kiev tilbud ‘Hellig Olav’ i 1030 Volga-Bulgaria , som allerede på 900 tallet var et muslimsk land.
Men ‘Hellig Olav’ takket nei og reiste tilbake til Norge og døde på Stiklestad .

Birgitta
Birgitta
5 år siden

Det som en kan reagere på er hvorfor denne opplysningen kommer nå ?
Det kan jo virke som om dette er en plantet PK nyhet fordi det passer inn i bildet nå.
Sannheten om Vikingenes ferder østover har blitt undertrykt av Jernteppet og kommunistene . Våre forfedre var så tilknyttet disse territoriene at Quisling under krigen gjorde krav på områder i dagens Russland.
https://no.wikipedia.org/wiki/Austrveg

Thule
Thule
5 år siden

Dette er en del av «we wuz kangz» propagandaen de produserer nå for å skrive hvite ut av historiebøkene. Negre har stjålet både egyptere og jøders identitet. Betyr det at de gjorde sitt eget folk til slaver? Så langt har de ikke tenkt. Men det er bare galskapens begynnelse. Her er flere eksempler: http://breizatao.com/wp-content/uploads/2016/08/Cph3uUhWIAMIaox-768×983.jpg http://i.magaimg.net/img/h82.jpg Agendaen er enkel: skriv den hvite rasen ut av historien. De propaganderer for masseinvasjon med påstanden om at Europa alltid har vært multi-etnisk. Men hvite gener er recessive, så hvis det var tilfelle ville den hvite rasen vært utryddet for lengst. Det er bare å… Les mer »

Roar
Roar
5 år siden

Vikingene reiste langt og drev handel. At de kan ha gitt gaver i form av silkebånd, eller mottatt gaver med navnet Allah og Ali er jo ikke usannsynlig. Tokt, eller handel, man kan jo spekulere.

Men å faktisk påstå at vikingene var islamister, for ikke å snakke om arabiske islamister, blir så dumt at kun de aller mest hjernevaska globalister vil kjøpe den påstanden.

Birgitta
Birgitta
Svar til  Roar
5 år siden

Ja , og hvorfor kommer dette nå ?
Vi har jo visst at vikingene var i østerled og hadde mange kontakter.
Alt sammen blir bare for dumt !!

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Enda mer Kulturmarxistisk falsk propaganda som tilogmed Amerikanerne forstår er bullshit..

Thomas W Mosveen
Thomas W Mosveen
5 år siden

Vikingene jobbet også som leiesoldater i blant annet midtøsten. De var verdenskjente for sin krigerstil og nådeløshet. Holger Danske er vel et godt dokumentert eksempel på dette. At noen av disse krigerne også fikk gaver av sine oppdragsgivere er vel også sannsynlig. Jeg har tidligere etterlyst historien om Holger Danske her, kanskje det er greit å skrive hans historie nå som våre forfedre trekkes ned i dritten. Det står en statue av Holger i danmark, og er en kjent historie for interesserte av vikinghistorie.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

WE WUZ VIKANGS AND SHEEEEEET!