Hjem Artikler Historie FILM: Løgnen om de «muslimske vikingene»

FILM: Løgnen om de «muslimske vikingene»

MEDIA Henrik Palmgren fra Red Ice TV avslører hvordan kulturmarxistiske «forskere» og løgnpressen selger en løgn om at vikingene var muslimer i et forsøk på å ødelegge vår nordiske kulturarv.

Henrik Palmgren tar en nærmere titt på universitetet og bakmennene som finansierte løgnhistorien om de såkalte muslimske vikingene som har fått massiv spredning i internasjonal media den seneste tiden. Saken begynte med at Universitet i Uppsala skrev på sine nettsider om funn av et mønster på silkebånd fra båtgraver og kammergraver i Birka og ved Gamle Uppsala i Sverige som stavet både Allah og Ali. Ifølge universitet tyder funnene på at vikingene kan ha vært påvirket av islam, mens enkelte «forskere» bruker oppdagelsen for å selge ideen om at det vikingene kan ha vært muslimer og tilogmed etniske arabere.

I reportasjen fra Red Ice avsløres det hvordan kulturmarxister finansiert av den svenske staten forsøker å omskrive historien ved å hevde at vikingsamfunnene var religiøst, kulturell og rasemessig inkluderende, i motsetning til et distinkt nordisk folk med en unik kultur, i et forsøk på å undergrave vår etniske kulturarv. Et annet interessant poeng som nevnes i reportasjen er at «forskerne» innrømmer at forskningen kan brukes til å distansere vikingene og vikingsymboler fra «nazistiske» organisasjoner som for eksempel Den nordiske motstandsbevegelsen. (Motstandsbevegelsen nevnes 6:08 minutter inn i klippet)

Dette er dog ikke den enste måten svenske myndigheter forsøker å ødelegge nordisk kulturarv. YouTube-brukeren VertigoPolitix publiserte nylig en video som avslører hvordan vikingfunn bevisst blir ødelagt i forbindelse med utbyggingen av leiligheter og asylmottak for innvandrere.

Se reportasjen fra VertigoPolitix nedenfor: