Hjem Nasjonal kamp FILM: Motstandsbevegelsen aksjonerte mot korrupte kommunepolitikere

FILM: Motstandsbevegelsen aksjonerte mot korrupte kommunepolitikere

3

AKTIVISME Da aktivister fra Motstandsbevegelsen i Nyköping ble kastet ut fra et treningslokale av korrupte lokalpolitikere svarte de med å holde en treningsøkt utenfor byens rådhus.

Det var tidligere i uken at Nyköping kommune bestemte seg å si opp en leiekontrakt for et treningsrom de hadde med et medlem av Motstandsbevegelsen av politiske grunner. Som følge av dette har Motstandsbevegelsen valgt å politianmelde kommunepolitiker Carina Wallin for tjenesteforsømmelse ettersom hun har diskriminert innbyggere i kommunen ved å avslutte en leieavtale på rent politisk grunnlag, noe som er ulovlig.

Som svar på den politiske trakassering besluttet aktivistene seg for å fortsette å trene kampsport i byen, noe som inntil videre må gjøres utendørs. Den første treningsøkten ble gjennomført på torsdag og fant sted ved inngangen til rådhuset i Nyköping, hvor de korrupte kommunalpolitikerne holder til.

Etter treningsøkten, da aktivistene var på vei bort fra stedet ble de angrepet av både sivilt og uniformert politi.

Se en reportasje om aksjonen og politiets angrep nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=VyaCbObn1Vo

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Erik
Erik
4 år siden

Jeg slutter aldri å la meg imponere av hvor sta og kreative DNM er i møte med den skamløse forfølgelsen fra myndighetene. Stå på!

Johan G
Johan G
4 år siden

Fy faen for et politi. Hadde disse vettløse maskiner fått direktiv om å begynne å drepe folk med andre meninger, ville de sannsynlig gjort det. «Gjør bare jobben min».

Kim
Kim
4 år siden

Bra gjort. jævla snut