Hjem Nasjonal kamp Media FILM: Motstandsbevegelsen minnet ofrene i Dresden

FILM: Motstandsbevegelsen minnet ofrene i Dresden

7

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den 13. februar var det 75 år siden terrorbombingen av Dresden fant sted. Den nordiske motstandsbevegelsen hedrer ofrene med denne dokumentarfilmen med tale av Jimmy Thunlind fra minnemanifestasjonen i Norrköping.

Den 13. februar, på årsdagen for de alliertes terrorbombing av den tyske byen Dresden i 1945, holdt Den nordiske motstandsbevegelsens svenske Rede 8 en manifestasjon for å hedre ofrene utenfor Stadsmuseet i Norrköping.

For at verden aldri skal glemme denne forbrytelsen mot menneskeheten, beordret av krigsforbryterne Winston Churchill og Franklin Roosevelt, har Motstandsbevegelsens medieavdeling i Sverige produsert en gripende film som illustrerer manifestasjonen i Norrköping med dokumentarbilder fra ødeleggelsen av Dresden.

Hvis du har gjennomskuet de sionistkontrollerte statenes mørklegging av disse krigsforbrytelsene og deres løgnaktige beskyldning av de germanske folkene for å knuse dem, hvis du vil engasjere deg for opplysning og en fremtid for de hvite folkene i Norden, bli medlem i Den nordiske motstandsbevegelsen!

Problemer med å se filmen? Trykk her for å se den på VK.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Terror bombingen av Tyskland er det VIRKELIGE holocaust (brennoffer), utført på tyske sivile og senere feid under teppet av krigsforbryterne som vant krigen, og det samtidig som de diktet opp alvorlige anklager mot tyskerne for å trekke fokus vekk fra egne krigsforbrytelser.

Håkon
Håkon
2 år siden

Nok til å få en voksen mann til å gråte.
Deutschland Sieg Heil!

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
2 år siden

Håkon! Deutschland Sieg Heil!

Øystein
Øystein
2 år siden

Bra film!
Jimmy Thunlind er en enormt bra taler!

Hanne
Hanne
Svar til  Øystein
2 år siden

Enig. Han er virkelig dyktig.

Frank
Frank
2 år siden

Aldri glem Dresden

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Nydelig talt av herr Thunlind