Hjem Kultur FILM: Murdoch Murdoch – MYTHOS

FILM: Murdoch Murdoch – MYTHOS

4

HUMOR Animasjonsserien Murdoch Murdoch har tjuvstartet det nye tiåret med å slippe deres beste episode hittil. Denne gangen handler det om historien bak oppvåkningen av hvite mennesker i det 21. århundre.

Klikk HER for å se episoden i sin helhet. Frihetskamp advarer mot ekstremt politisk ukorrekt materiale.

Satireserien Murdoch Murdoch har ofte blitt kalt for det nasjonalsosialistiske motsvaret til humorserien South Park. Serien dukket opp på internett for noen år tilbake og ingen vet identiteten til de til tre skaperne. Mye av humoren er inspirert av politisk ukorrekt internettkultur som finnes på nettforumene 4chan og 8chan.

Episoden «MYTHOS» handler om den historiske opprinnelsen til den hvite oppvåkningen blant unge mennesker i dag, og er en humoristisk referanse til filmen om Ringens Herre og historien bak ringen som forener de forskjellige rasene i Midgard til å slåss mot den onde Sauron og hans hær av orker.

Under presidentvalget i 2016 eksploderte seriens popularitet på YouTube med hundretusentalls visninger på hver enkelt episode. Serien ble fort en stor snakkis blant mange unge mennesker som begynte å få opp øyene for raserealisme og jødisk makt. Dette førte til at YouTube satt ned foten og slettet videoene. Skaperne bak serien har dog klart å komme seg rundt sensuren gjennom å laste opp kunngjøringer av deres nyeste episoder med en lenke til nettsiden cheekyvideos.net hvor episodene kan sees usensurert.

4
Delta i debatten

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
TomGrimMariusØystein Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Øystein
Øystein

Dødsbra serie 😀

Marius
Marius

Fantastisk konsept!

Grim
Tom