Hjem Nasjonal kamp Media FILM: Nasjonalisme forklart

FILM: Nasjonalisme forklart

6

RED ICE Lana Lokteff forklarer hva nasjonalisme egentlig handler om: Kjærlighet for ditt eget folk betyr nødvendigvis ikke hat mot andre.

I et ferskt klipp fra Red Ice TV forklarer Lana Lokteff at det å verne om sitt eget folk, sin nasjon, kultur og religion er bygget på kjærlighet, ikke hat, og er det mest naturlige i hele verden.

Red Ice TV er en alternativ TV- og radiokanal som dekker politiske og sosiale saker fra et pro-europeisk perspektiv.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Nei, det å ønske å bevare ens eget folk er ikke synonymt med å skulle hate andre raser og folkeslag. Tvert om står nasjonalsosialister for et biologisk mangfold på GLOBALT plan, fremfor det å ødelegge raser, folkeslag og ulikheter gjennom flerkultur og globalisme.

https://www.motstandsbevegelsen.org/var-politikk/

Heimdal
Heimdal
2 år siden

Slekter er en større versjon av familie. Nasjonen er en større versjon av slekter. Rase er en større versjon av nasjoner.
På skoler og universiteter lærer man derimot at det er «hatprat» om noen er for en politikk som vil bevare vårt eget nordiske folk, nasjon og rase i fremtiden.
Så…hvem er de egentlige rasistene og haterne!?

J.Lie
J.Lie
Svar til  Heimdal
2 år siden

Helt korrekt. Har man unger i dag så må man holde dem borte fra den norske skolen. Den indoktrineringen etter 2. verdenskrig sammen med bla fjernsyn har gjort utrolig med skade på så få tiår.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Ekte nasjonalisme er naturligvis etnonasjonalisme/nasjonalsosialisme, mens borgerlig «nasjonalisme» er FAKE! Det er globalisme, FRP politikk.

https://i.imgur.com/XYtJlUZ.jpg

J.Lie
J.Lie
Svar til  Roy Vey
2 år siden

Det er det! Etnonasjonalisme som det heter i dag er det som er nasjonalisme og er det som står sentralt i nasjonalsosialismen. Såkalt «civic nationalism» er falskt ja, en slags lynavleder. Demokratene i Norge og grupper som f.eks SIAN passer vel mest under den kategorien. Sverigedemokratene i nabolandet. Amerikanisert «statspatriotisme», frimureriske tinnsoldater.

Øystein
Øystein
2 år siden

Veldig bra forklart!