Hjem Nyheter Norge FILM: Nasjonalsosialister aksjonerte mot kommunist-monument

FILM: Nasjonalsosialister aksjonerte mot kommunist-monument

18

EKSKLUSIVT Frihetskamp har fått tilgang på filmmateriale fra personene som nylig aksjonerte mot kommunist-monumentet ved Østbanehallen.

Som Frihetskamp nylig rapporterte så ble kommunist-monumentet utenfor Østbanehallen i Oslo tilsølt med rødmaling natt til torsdag den 26. oktober. Hendelsen ble også flittig omtalt i løgnpressen, som spekulerte i om det var snakk om en symbolsk aksjon ettersom det samme dag ble markert at det var 75 år siden «det norske holocaust» startet.

Filmmaterialet ble innsendt anonymt av personer som beskriver seg selv som nasjonalsosialistiske aktivister og sympatisører av Motstandsbevegelsen.

Se filmen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=KAROqMOxiyk

Om monumentet:

Monumentet bærer navnet «Knus fascismen» er laget av kunstneren Bjørn Melbye Gulliksen og er en hyllest til den kommunistiske Osvald-gruppen som ble styrt fra Sovjet og gjennomførte terroraksjoner i Norge under andre verdenskrig.

Osvald-gruppen, etter gruppens leder, Asbjørn «Osvald» Sunde, ble styrt fra Sovjet og sikkerhetstjenesten NKVD. Det var den dominerende terrorgruppen i årene 1941-44 og gjennomførte over hundre sabotasjeaksjoner. Gruppens opprinnelige navn var «Organisasjonen mot fascismen og til forsvar for Sovjetunionen».

I 1954 ble «Osvald» dømt til åtte års fengsel for landsforræderi og spionasje da han også etter krigen hadde fortsatt å arbeide og spionere for Sovjetunionen.

Monumentet ble støttet av Oslo kommune og finansiert av LO.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
18 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jan-C.
5 år siden

Veldig bra! Hill Seier!

Thule
Thule
5 år siden

Flott! Når nordmenn tar tilbake makten skal faenskapet smeltes ned og selges som skrap. Svinet Gulliksen og hans meningsfeller kan deporteres til Kina og få jobbe i Apple-fabrikken der de har hengt opp selvmordsnett rundt bygningen. Der har du kommunismen i praksis.

Tommy Olsen
5 år siden

Denne anklage om et såkalt «holocaust» ble nok skapt etter krigen med den hensikt å trekke fokus vekk fra egne krigsforbrytelser, demonisere og gjøre nasjonalsosialismen uspiselig, skape «big business» og sikre dem enorme summer, og ikke minst frede dem for enhver kritikk ved å stadig spille på offerrollen.

Seierherrene skriver historien. Dette er hva man ikke lærer i dagens indoktrineringsanstalter:

http://www.hellstormdocumentary.com
https://youtu.be/5rbeVcEDSeA
https://youtu.be/Sr5WkhEiqcY
https://youtu.be/DS_trmkeBYc
https://youtu.be/7VP1nTb4EDQ
https://youtu.be/cX8i-QriYIU

Foranledningen til at krigen brøt ut, samt hvem som egentlig startet krigen:

https://thegreateststorynevertold.tv

trackback
5 år siden

[…] Källa: FILM: Nasjonalsosialister aksjonerte mot kommunist-monument […]

Micke
Micke
5 år siden

Respekt

Ole Nordmann
Ole Nordmann
5 år siden

Får håpe de skyldige blir tatt, og at de får en fortjent straff.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Ole Nordmann
5 år siden

Tror alla i Osvald-gruppen er døda nu.

Ole Nordmann
Ole Nordmann
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

De drev en motstandskamp mot okkupasjonsmakten, han vi ser på videoen driver med vandalisme.

Thule
Thule
Svar til  Ole Nordmann
5 år siden

Okkupasjonsmakten vant, og fortsetter å dekonstruere norden og Europa. Grusomhetene som jøssingene utsatte Nasjonal Samling og deres sympatisører for får du ikke høre om i løgnmedia. Kanskje du skal sette deg litt inn i det før du lirer av deg mer idioti?

Ole Nordmann
Ole Nordmann
Svar til  Thule
5 år siden

Heldigvis tapte okkupasjonsmakten, det at en liten gruppe mener noe annet sier mere om hvor godt de har satt seg inn i det.
Det at seierherren skriver historien betyr ikke at alt de skriver er feil, og takk og pris har mye av det de utelatte i starten kommet frem.
Hvem som egentlig bør sette seg inn i det før de, som du sier, lirer av seg mer idioti, kan jo sikkert diskuteres. En diskusjon så ufruktbar at den tar vi ikke 🙂

Thule
Thule
Svar til  Ole Nordmann
5 år siden

Det første okkupasjonsmakten gjorde var å begynne å dekonstruere midtøsten og alle andre selvstendige land med selvstyre, og de kjører samme propagandakampanje mot de landene. Nylig beskyldte de også Assad for gass og ovner. Ser du et mønster? Se på alle krigene USA har kjempet og se om du finner noen hensikt i det. Se på den vemmelige propagandaen de laget for å dehumanisere Japanere og Vietnamesere f.eks. Den karikaturliknende patriotismen de får servert er det bare treiginger som kjøper. Kun et fåtall av Amerikanere tror på at militæret tjener deres interesser. Hvis den «gode» siden vant, hvorfor blir da… Les mer »

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Flott aksjon =) Heder og Ære til de som utførte denne aksjonen. At Marxismens verdens mest menneskefientlige ideologi har et «monument» er en synd og skam, bort med søppelet!

Stenvegg
Stenvegg
5 år siden

Det var bra,ned mrd bolsjevikene

Hanne
Hanne
5 år siden

Fantastisk bra!

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Apropos terror: Nå kommer visst kommunen til å sette opp slike muslim-stoppere i Karl Johanns gate også. Dette blir jo litt som Trumps mur der borte i USA. Er Raymond Johansen iferd med å bli nazi?
https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2017/11/02/195344688/antiterrorsjef-advarer-mot-bilterror-pa-karl-johan

Thule
Thule
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Det er litt rart hvordan de kalkulerer terrorfare. Hvordan kan de vite det? Det er nesten som om de advarer folk på forhånd. En viss gruppe mennesker vet jo alltid hvor de ikke skal oppholde seg, og hvor de skal stå for å få best utsiktsplass, siden samme person har filmet og fotografert flere av hendelsene.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Thule
5 år siden

Dette høres kanskje litt nøtts ut, men jeg tror faktisk myndighetene våre har ganske peil på når og hvor ting kommer til å skje. Av og til griper de inn og stopper gærningne, mens andre ganger lar de ting bare få gå sin gang. Litt etter litt får de dermed de påskudd de trenger for å gjennomføre den totalitære globalistiske politistaten som disse bilderbergerne drømmer så vått om.

Tror ihvertfall jeg holder meg borte fra Karl Johan til de omtalte muslim-sperrene blir ført opp.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Meget bra utført.