Hjem Nasjonal kamp FILM: Nasjonalsosialistisk offensiv i Göteborg

FILM: Nasjonalsosialistisk offensiv i Göteborg

16

MOTSTANDSBEVEGELSEN Lørdag den 13. januar gjennomførte Den nordiske motstandsbevegelsen tre offentlige aktiviteter samtidig i sentrale Göteborg. Her følger filmen!

https://www.youtube.com/watch?v=Cc746UxO-pQ

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
16 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

En politimann som går og filmer med mobilen sin sånn at han kan sitte med marxistvennene sine senere og vise det frem. Sannsynligvis har han issues med selv og bli filmet. Enda en av mange politisk «korrekte» cucks som innerst inne vet han tar feil.

Thule
Thule
5 år siden

Jeg foreslår at dere lar være med den punk rock musikken. Folk flest assosierer det med diverse hollywoodfilmer.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Thule
5 år siden

Jeg for min del synes musikken var riktig fin, spesielt i denne sammenheng 🙂

Men generelt sett er jeg enig. Selv om jeg må innrømme å ha lyttet litt til punk rock i mine yngre dager (God save the queen 🙂 ), så er det ikke en genre som ligger mitt hjerte nær for å si det slik.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

God shave the queen .

Mozart-fan
Mozart-fan
Svar til  Thule
5 år siden

Hva er problemet? Moderne musikk av unge menn til en aksjon utført av unge menn. Den kom dessuten inn på slutten, der filmen viste Antifa-aktivisters opptreden, og låta handler om nettopp Antifa. Lar du hollywood bestemme over dine assosiasjoner? Gratulerer.

Thule
Thule
Svar til  Mozart-fan
5 år siden

Nei, jeg gjør ikke det, men hvis dere vil nå gjennomsnittspersonen som ikke sitter på en masse bakgrunnsinformasjon er det lurt å prøve å forestille seg hvordan de vil reagere. Den musikkstilen assosieres med «American History X», «Romper Stomper» osv.

Mozart-fan
Mozart-fan
Svar til  Thule
5 år siden

Det er ikke akkurat ofte «sånn» musikk brukes i disse videoene. Akkurat her, der den ble spilt i filmen, passet dog nettopp denne låta ganske bra. Er dessuten ikke sikkert at «alle» har sett de filmene du nevner og assosierer til dem. Skjønner hva du mener dog. Hollywood og løgnpressen har gjort sitt, dessverre. Og ja, man burde ta et visst hensyn til følgene.

LVen
LVen
Svar til  Thule
5 år siden

Er vel ikke gjennomsnittspersonen som er målgruppen uansett, er det vel? 😉

Jaaspeis
Jaaspeis
Svar til  Mozart-fan
5 år siden

Nordfronts «hu-ha antifa» er jo en klassiker, kunne godt vært brukt mer av den typen musikk for min del..

CNT
CNT
Svar til  Mozart-fan
5 år siden

Låten er stilig og trøkker bra selv i mine ører som ikke er NS.

Angående NS musikk; denne låten her får meg til å glise bredt.
Høy harryfaktor, rockete med en aroma av allsang.
https://www.youtube.com/watch?v=hv1ThfMB4ak

Så må man på ingen måte glemme Svensk gladpunk på sitt beste:)
https://www.youtube.com/watch?v=_8MvlkJDhp0

Tom Hauge
Tom Hauge
Svar til  Thule
5 år siden

Så lenge det appellerer til de unge er det det viktigste når det kommer til musikk og propaganda. Hva folk flest eller normies måtte forbinde med musikken er egentlig ikke viktig! De kommer uansett ikke til å våkne pga av musikk valget i en film! Unge mennesker med mye energi derimot vil bli hypet av slik musikk

Johan G
Johan G
5 år siden

Bra film. Ingenting til overs for et arrogant politi som utøver slik forskjellsbehandling. Når en gruppe mennesker forsøker å holde en fredelig flyvebladsutdeling, og en annen gruppe skapninger samler seg rundt, opptrer aggressivt, hyler og skriker, for deretter følge etter, da er det vel politiets oppgave å fjerne disse bråkmakere, og ikke grupperingen som opptrer fredelig inntil de blir angrepet, spyttet på, eller får flyveblader revet ut av handen.
Disse rare skapninger med en bisarr opptreden synes jeg virkelig synd om. Hvor er psykologene? Står sinnsykehusene tomme?

Roar
Roar
5 år siden

Bra jobbet

Sander
Sander
5 år siden

Herlig og se den Nordiske Motstandsbevegelsen i aksjon det gleder ikke bare mitt hjertet men hele Nordens folk sine, og ikke nok med det dere følger Adolf Hitler sine fotspor det gjør meg stolt! Jeg er adoptert fra Sør Korea of kom til Norge som 4 måneder gammel baby, jeg har alltid ønsket å fremme Adolf Hitler sin politiske og nasjonale kamp om frihet for vårt folk! Dere vil alltid komme seirende ut av det hele!

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Sander
5 år siden

Hei Sander! Takk for ett fint innlegg.

Kom bli med å kjemp aktivt for denne gode sak du med: https://www.frihetskamp.net/hva-innebaerer-et-medlemskap-i-motstandsbevegelsen/

Les for øvrig: https://www.frihetskamp.net/var-vei-punkt-1/

Sander
Sander
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

Det er jeg absolutt med på jeg kommer til å kjempe og kjempe for denne saken som står meg dypt i hjerte roten! Jeg skal absolutt søke medlemskap for å støtte og styrke deres gloriøse kamp om frihet for vårt folk!