Hjem Nasjonal kamp FILM: Offentlig aktivisme i Hudiksvall

FILM: Offentlig aktivisme i Hudiksvall

FILM Her kommer filmen fra Motstandsbevegelsens offentlige aksjon i Hudiksvall i helgen.

Den nordiske motstandsbevegelsen Rede 4 i Sverige gjennomførte i helgen en offentlig aksjon i Hudiksvall i Sverige. Aktivistene delte seg inn i to grupper og delte flyveblader og diskuterte med befolkningen, på to ulike steder i byen.

Etter aksjonen var avsluttet bestemte aktivistene seg for å avlegge et besøk på Hälsinglands museum, da ryktet blant befolkningen er at museet har blitt et kulturmarxistisk propagandasenter. Det påstås blant annet at svensk kultur og historie legges til side til fordel for «antirasistiske» møter, svenskundervisning for rasefremmede, politiske utstillinger og LHBT-aktiviteter.

På plass ble man nektet å gå inn i bygningen, og en mann som stod i døren hevdet at museet var stengt. Dette til tross for at det er allment kjent at museet stenger klokken 16, noe også skiltet på døren bekreftet, og at klokken på det tidspunktet bare var 15.

Løgnfabrikken Hudiksvalls Tidning påstod senere i en artikkel at det hadde oppstått «tumult» ved kafeen, og at museet hadde vært nødt til å stenge dørene på grunn av aktivistenes nærvær.

Se filmen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=m5oOLtIqrR8&feature=em-uploademail