Hjem Nasjonal kamp Aktivisme FILM: Offentlig aktivitet i Dalarna

FILM: Offentlig aktivitet i Dalarna

MOTSTANDSBEVEGELSEN Her kommer filmen fra Motstandsbevegelsens offentlige aktivitet på Rättviks marked i Dalarna, der bråk oppstod med politiet og vektere etter en brannbil forsøkte å kjøre ned organisasjonens aktivister.

Det var på lørdag at medlemmer fra Motstandsbevegelsens Rede 1, 4 og 5 samlet seg for å gjennomføre en offentlig aktivitet på Rättviks marked i Dalarna. Responsen fra folk var god og ingen problemer oppstod før en brannbil dukket opp og stilte seg foran organisasjonens aktivister for å sabotere aktiviteten.

Aktivistene flyttet på seg, og sjåføren av brannbilen svarte med å forsøke å kjøre ned aktivistene. Når sjåføren skulle konfronteres brøt det ut bråk med politi og vektere. Dette roet seg, og aktiviteten fortsatte deretter.

Etter cirka to timer ble aktiviteten avrundet, men da aktivistene skulle gå mot bilene ble de forfulgt av to medlemmer av den folkefiendtlige organisasjonen Dalarna mot racism. De såkalte antirasistene tok bilder av aktivistene og dro frem et prideflagg for å forsøke å provosere. En mindre konfrontasjon oppstod og pride-flagget forsvant.

Se film fra aktiviteten nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=bUkbzInoK00