Hjem Nasjonal kamp FILM: Offentlig aktivitet i flerkulturelt tettsted i Sverige

FILM: Offentlig aktivitet i flerkulturelt tettsted i Sverige

10

AKTIVISME Beboere i Svedala har under en lengre tid vært utsatt for den destruktive innvandringspolitikken. Medlemmer fra svenske Rede 3 reiste derfor til tettstedet for å spre det nasjonalsosialistiske budskapet som er løsningen på deres problemer.

https://www.youtube.com/watch?v=B0lE7kF3msg

Svedala, et mindre tettsted utenfor Mälmo, har lenge slitt med kriminalitet rettet mot eldre. De såkalte flyktningbarna har angrepet butikkinnehavere, spyttet og kastet fyrverkeri mot byens pensjonister, mishandlet butikkunder og gjort hærverk rundt om i kommunen. Medlemmer fra svenske Rede 3 gjennomførte lørdag den 13. januar en offentlig aksjon på Svedalas gater for å vise folket at de står på deres side.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
5 år siden

«Eksakt samme DNA», dette er altså hva disse «politisk korrekte» tror. Dette er våre politiske motstandere, en gruppe mindre intelligente individer 🙂

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Roar
5 år siden

At ikke-hvite og hvite har eksakt samme DNA er helt skada og si. En annen ting som er interessant er også at; Ikke alle hvite har samme DNA heller. Dette kan muligens være noe av forklaringen på hvorfor det oppstår konflikter og splittelser i mellom hvite. Det hele handler om DNA, som igjen henger i tråd med tankegang, mentalitet osv. Ekte Europeere har 99,7% Neanderthal-DNA i seg og kun 0. 3 % Homo Sapiens. Forskerne i dag har sagt en stund nå at vi Europeere er mest Homo Sapiens, men det er ikke sant. Dessuten var og er Neandethalerne mer… Les mer »

King Leonidas
King Leonidas
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

vet ikke om vi er 99,7% neanderthal , og dette hadde vært noe og forsket på i etter tid, er veldig interessant topic, fordi det virker som at ingen folk som ikke har hatt Neandertaler gener har opprettet en avansert sivilisasjon.

LVen
LVen
Svar til  King Leonidas
5 år siden

Kineserne har det, men det er mange andre egenskaper vi har fra neandertalerne som jeg ville sagt veier mer enn evnen til å skape sivilisasjon.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  LVen
5 år siden

Bare skjønn at dagens «vitenskap» altså; At Homo Sapiens «er smartere enn Neanderthalere» – er *Jødiske teorier* og derfor en stor løgn og ett trakasserende angrep på Europeere.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  King Leonidas
5 år siden

Ja, homo sapiens har ‘bygd’ en sivilisasjon oppå en avansert sivilisasjon konstruert og bygget av Neanderthalere .

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  King Leonidas
5 år siden

Tror du homo sapiens noensinne hadde klart halvparten av det han har oppnådd uten Neanderthalerne ? Neppe .

Rogue
Rogue
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Hehe et godt eksempel på det er jo Afrika 2018. De landene der europeere har vært fungerer i det minste til en viss grad. De andre landene derimot…
Men når sant skal sies gjør de ingen skade når de lever i ett med naturen – om naturen selv hadde fått velge hvem som skal overleve hvor så klart.

Stephen
5 år siden

Ikke tilgjengelig i Storbritannia. F JewTube.

Thule
Thule
5 år siden

Hvis vi har samme DNA, hvorfor kan ikke negre ha samme frisyrer som oss? Hva er det da som gjør at de har slikt krusete hår uten fall? Hvis vi har samme arvemateriale skulle vel ikke negresser trenge å bruke parykker for å imitere Europeisk hår? Men det er faktum! De kan fra naturens side ikke ha samme frisyrer som Europeere, derfor må de etterlikne det, fordi Hollywood promoterer mulatt-idealet gjennom Kim Kardashian og liknende kjendiser. Dette er ikke tilfeldig! Nordiske jenter opererer inn silikon i baken og botox i leppene for å etterlikne en mulatt-dame, og negresser bruker parykker… Les mer »