Hjem Nyheter Norden FILM: Politi sparker løs på en liggende tenåring påført håndjern

FILM: Politi sparker løs på en liggende tenåring påført håndjern

8

SVERIGE Filmen viser en politimann fra Helsingborg som sparker en beruset tenåring som ligger nede og er påført håndjern. Politimannen er i  lagmannsretten dømt for mishandling.

 

Filmen fra Expressen viser at politimannen skrudde av sitt kroppskamera under mishandlingen, men et overvåkingskamera tok opp hele hendelsen. Politimannen ble først frikjent i tingretten men ble nylig dømt i lagmannsretten.

Normalt sett vil en person som dømmes for et slikt overgrep få fengsel, men politimannen får strafferabatt grunnet at han mister sin jobb i politiet. Han har anket rettens kjennelse til høyesterett.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
2 år siden

Fy faen. Er ikke bare en myte at psykopater søker seg til politiet for å få utløp for sin syke og feige makt og volds trang.

Espen
Espen
2 år siden

Helt sykt

Roar
Roar
2 år siden

Her har vi dagens svenske politi. Kriminelle i politiuniform.

Grim
2 år siden

Ja, slik opprer politifolk som går på roids. De er sterile gorillaer uten pikk. Klart det er frustrerende, når man føler en kommer til kort

Heimdal
Heimdal
2 år siden

Sverige senket politikravene betydelig og attpåtil åpnet for at «nyanlända» kunne søke opptak til å bli betjenter over en lav sko. Veldig mange svenske betjenter har flydd fra stillingene sine og tatt andre yrker. Der inngår også de godhjertete folkelige betjentene, mens dårlige og folkevonde blir igjen. I en av bevegelsens svenske radio-programmer ble det meddelt at enkelte gode politibetjenter har gjordt seg til støttemedlemmer. De har førstehåndserfaring med hvor ille livet i flerkulturen er, vanstyret både i politikken og sin egen ledelse og fått kjent på kroppen alt masseinnvandringen fører med seg. De har også sine familier å tenke… Les mer »

Sigøynerkongen
Sigøynerkongen
2 år siden

Politiet i Sverige er jo på jakt etter sånne bøller slik at de kan undertrykke den etnisk svenske befolkningen.

Tord
Tord
2 år siden

I et bakvendtland så er kriminelle politi, ranere er bankmenn, og folkeforrædere er politikere som styrer landet.

Øystein
Øystein
2 år siden

Går utifra at han som blir sparket var hvit!?
Ser ikke for meg at anti-nasjonalt Svensk politi gjør noe slikt med ID-løse og/eller kriminelt pakk.