Hjem Nyheter Globalt FILM: «POZitivitet»

FILM: «POZitivitet»

7

DEKADANSE YouTube-komikeren Mister Metokur forklarer i en film hva det perverse fenomenet «bugchasing» går ut på.

«Bugchasing» er et fenomen som har oppstått i forbindelse med aids-epidemien hvor enkelte homoseksuelle menn, kalt «bugchasers», har ubeskyttet sex med hiv-positive menn for å frivillig bli smittet med hiv-viruset. Den perverse aktiviteten blir internt i homoseksuelle subkulturer kalt «å gi gaven», og de hiv-positive mennene kalles for «gave-givere».

Fenomenet ble allment kjent i USA i 2003 med dokumentarfilmen The Gift som utforsker normalisering og glamorisering av hiv og aids innad i det homoseksuelle miljøet. Temaet har dukket opp igjen i forbindelse med at enkelte stater i USA og land som Sverige har avkriminalisert å ha ubeskyttet sex med andre uten å informere om sin hiv-status.

Den populære komikeren Mister Metokur har i en YouTube-film valgt å undersøke dette syke fenomenet ytterligere gjennom å grave frem førstehånds beskrivelser fra personer som er involvert i den perverse subkulturen. Filmen gir, til tross for svært kvalmende beskrivelser, et unikt innblikk i regnbuens mørkeside.

Frihetskamp advarer mot ekstremt forstyrrende innhold!

Se filmen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
4 år siden

Jeg visste at det var mye noe galt med disse menneskene men fy faen dette er next level shit. Fy faen for noen syke, ødelagte folk.

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Tom
4 år siden

Kom halveis så slo jeg av… somethings you just dont need to know…

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Jo mer man får vite om dette hedonistiske ’’pride’’-miljøet, jo kvalmere blir man.

Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

=| wtf…. å fy faen så ekle mennesker.

Nordboer
4 år siden

Det er dette homolobbyistene i Fri og liknende avskum vil med oss og våre barn!

Motstand-S
4 år siden

Jeg er fortsatt såpass naiv at jeg trodde dette var en skrudd form for satire. Når jeg etter noen minutter måtte innse at dette var reelt, ble det nesten for mye å fordøye. Når vi for en gangs skyld virkelig behøver psykiatrien så er det bare taushet fra den leiren. Jeg finner ikke ord, i hvert fall ingen som ikke kommer i konflikt med retningslinjene for innlegg her inne. Dette er SYKT! Nei, det er PSYKT!

trackback
8 måneder siden

[…] Mister Metokur forklarer i en film hva det perverse fenomenet «bugchasing» går ut […]