Hjem Nyheter Globalt FILM: «POZitivitet»

FILM: «POZitivitet»

DEKADANSE YouTube-komikeren Mister Metokur forklarer i en film hva det perverse fenomenet «bugchasing» går ut på.

«Bugchasing» er et fenomen som har oppstått i forbindelse med aids-epidemien hvor enkelte homoseksuelle menn, kalt «bugchasers», har ubeskyttet sex med hiv-positive menn for å frivillig bli smittet med hiv-viruset. Den perverse aktiviteten blir internt i homoseksuelle subkulturer kalt «å gi gaven», og de hiv-positive mennene kalles for «gave-givere».

Fenomenet ble allment kjent i USA i 2003 med dokumentarfilmen The Gift som utforsker normalisering og glamorisering av hiv og aids innad i det homoseksuelle miljøet. Temaet har dukket opp igjen i forbindelse med at enkelte stater i USA og land som Sverige har avkriminalisert å ha ubeskyttet sex med andre uten å informere om sin hiv-status.

Den populære komikeren Mister Metokur har i en YouTube-film valgt å undersøke dette syke fenomenet ytterligere gjennom å grave frem førstehånds beskrivelser fra personer som er involvert i den perverse subkulturen. Filmen gir, til tross for svært kvalmende beskrivelser, et unikt innblikk i regnbuens mørkeside.

Frihetskamp advarer mot ekstremt forstyrrende innhold!

Se filmen nedenfor: