Hjem Nyheter FILM: Raseopptøyene i USA sprer seg

FILM: Raseopptøyene i USA sprer seg

11

RASEOPPTØYER Etter at Minneapolis ble rammet av raseopptøyer har opptøyer også brutt ut i andre byer. Akkurat nå feier voldsbølgene over blant annet Dallas og Los Angeles.

Ovenfor: Afrikanere og latinamerikanere bygger veisperringer.

Twitterkontoene LiveFromDallas og America Nationalist har i dag sendt bilder fra de pågående raseopptøyene i Dallas.

De knuser vinduer og plyndrer butikker.

Her tar en gjeng afrikanere seg på en lastebil som kjører i vei fra kaoset.

Kaotiske afrikanere og latinamerikanere ødelegger en McDonalds i Dallas. Politiet holder seg på avstand og inngriper ved dette tilfellet ikke mot opprørsmakerne. Ansatte forlater restauranten. En Starbucks ødelegges også.

Noen timer tidligere ble det publisert bilder fra raseopptøyer i Los Angeles. Her angripes en politimann som forsøker å skape orden i kaoset.

11
Delta i debatten

avatar
9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Roy VeyKim LarsenHanneN.SEspen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

En uskyldig(?), neger dør pga politibrutalitet/-stupiditet, og all hell breaks loose. Niggers lar sjelden en anledning gå fra seg til å skrike og bære seg, ødelegge, plyndre og sette fyr på eiendom(her en politistasjon), og straks får vi det vanlige narrativet om rasisme og white guilt fra MSM. De som ønsker kaos og ødeleggelse behøver bare trykke på noen knapper, så får de det. Niggers gonna nog, slik er det og slik vil det være.

Steinar
Steinar

En kriminell gangster blir slått ut og jødemedia skriker rasisme mens de gnir seg i hendene over at hvite og svarte blir satt opp mot hverandre.

Ronny
Ronny

Godt INTEGRERTE negere og annet gatemix over mangfoldige generasjoner. Og tanketomme islam kritikere gauler ut at dem er for mer berikelse og integrering, sålenge dem konverterer til å bli «dårlige» muslimer som bytter ut hijaben med bunaden. Når jeg ser disse opptøyene fra disse uttøyene så ser jeg ikke en religion, men rasefremmede som hater hvite mennesker. På høy tid at tanketomme thaihore kunder som elsker globalist partiet Frp og hater «GODE» muslimer begynner radikalt å se helhetsbildet i hva integrering /folkeutbyttet faktisk betyr i praksis.

Espen
Espen

Amen

Espen
Espen

Integrering er bare en unnskyldning for globalister til å gjennomføre agenda folkeutbytte. Og idioter biter på, tror at de har «gitt de en smekk på fingrene», men det er nok snarere slik at de lurer seg selv.

Espen
Espen

Kriminelle må jo taes uansett rasetilhørighet, svarte kan liksom ikke få et frikort der bare fordi de topper diverse statistikker når det kommer til kriminalitet. Bare fordi politiet oftere må pågripe svarte, så kan de liksom ikke dra rasismekortet og skylde på rasisme. De må jo for faen se seg selv i speilet og slutte å stjele, rane, drepe og drive på med narkotika.

N.S
N.S

Så, hvem er det som starter rasekrig?

Hanne
Hanne

Dette er gale tilstander. Herregud

Kim Larsen
Kim Larsen

Dette er mennesker som liker og skape kaos og som gir 10 null i grunnen. Så lenge de får muligheten til og revoltere og bråke så gjør de det. Dette er mennesker som hører hjemme i fengsel.

Hva har plyndring og brenne ned en politistasjon å gjøre med og sørge for at et menneske omkom som følge av et svakt hjerte og dumme livs valg?

Eg håper politi og sivilforsvar trapper opp og forsetter og bruke alle midler for og knuse disse ufordragelige opprørene/bråkmakerne.

Kim Larsen
Kim Larsen

Jeg skulle likt og sett politiet internere alle som bråker. Bygg noen enorme leirer og plasser hver eneste jævel der. Så kan de få angre og gråte =)

Roy Vey
Roy Vey

«When you express an opinion our leaders don’t like, they call it violence. When criminals commit acts of actual violence, they call it speech. In other words, the game is rigged.»
– Tucker Carlson –