Hjem Verdensanskuelse Nasjonalsosialisme FILM: Redningen heter nasjonalsosialisme!

FILM: Redningen heter nasjonalsosialisme!

3

FILM En sympatisør til Motstandsbevegelsen har laget en film som viser hvorfor nasjonalsosialismen er den eneste redningen for det nordiske folket.

https://youtu.be/EL_JPLH6WmM

En YouTube-bruker som kaller seg for Artikel 58 har produsert enda en film som hyller Den nordiske motstandsbevegelsen og nasjonalsosialismen som den sanne og ekte løsningen på Nordens problemer. Filmen inneholder blant annet et utdrag fra en tale av organisasjonens leder Simon Lindberg, samt klipp og bilder fra fjorårets 1. mai-demonstrasjon i Falun.

Husk å dele filmen i sosiale medier!

På grunn av YouTube sin massive sensurkampanje mot Motstandsbevegelsen og det frie ordet oppfordrer Frihetskamp sine leser til å delta i Internett-aktivisme-kampanjen «#OperationJCY» som går ut på å laste ned Motstandsbevegelsens filmer og laste dem opp igjen andre steder på YouTube. Les mer om hvordan du kan bidra HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Rogaland
Rogaland
4 år siden

Enda en utmerket film fra Artikel 58! Helt fantastisk. Jeg har i flere år lastet ned filmer fra Motstandsbevegelsen og lastet dem opp på mine Youtube kanaler. 2 av 4 kanaler er dessverre stengt, og en tredje er begrenset (får ikke lastet opp flere) Laster for tiden opp filmer på en gammel konto jeg fant igjen, og sprer selvsagt slike filmer som denne der i tillegg til sosiale medier. Ettersom Youtube automatisk sensurerer alt kanalene Nordiska motståndsrörelsen og NTV , så har jeg måttet ta opp fra skjerm (record screen) , dette og for å få med engelsk tekst der… Les mer »

Rogaland
Rogaland
Svar til  Rogaland
4 år siden

Leste nå om «#OperationJCY» , laster nå ned Apowersoft Video Download Capture og tester det ut.
Spennende! 🙂

Rogaland
Rogaland
Svar til  Rogaland
4 år siden

Apowersoft Video Download Capture fungerer utmerket, bedre en UmmyVideoDownloader som jeg har betalt for og brukt opp til nå.

Takk for artikkel og tips!