Hjem Nyheter Norden FILM: Securitas bryter loven på oppdrag fra ABB – konfronteres av Motstandsbevegelsen

FILM: Securitas bryter loven på oppdrag fra ABB – konfronteres av Motstandsbevegelsen

5

SVERIGE ABBs sikkerhetssjef i Ludvika beordret to ansatte i Securitas til å begå lovbrudd ved å fjerne flyveblader fra biler på en offentlig parkeringsplass. Når Securitas blir konfrontert med lovbruddet kryper de sammen og unnskylder det hele med at de bare gjør jobben sin.

Pär Sjögren fra Den nordiske motstandsbevegelsen konfronterer her Securitasvaktene som stjal flyveblader på en offentlig parkeringsplass ved ABB i Ludvika, Sverige.

Nordfront.se har tidligere skrevet en lengre artikkel om en voldtekt som ble utført av to ABB-ansatte som av ABB ble importert fra India og Bangladesh. Etter å ha lest artikkelen startet Den nordiske motstandsbevegelsen en informasjonskampanje for å informere befolkningen i Ludvika om hva som hadde skjedd.

I et videoklipp fra organisasjonens nettsted forteller redesjef Pär Sjögren at flyvebladene som ble plassert på biler som sto på en offentlig parkeringsplass forsvant etter bare en time. Sjögren valgte derfor å undersøke saken nærmere og fant da to Securitas-ansatte i full sving med å begå lovbrudd, på oppdrag fra ABB.

Sjögren konfronterte de to mennene og spurte hvorfor de fjernet flyveblader fra bilene. Han fikk da til svar at de bare gjør jobben sin og at det var ABBs sikkerhetssjef som hadde beordret dem til å fjerne alle flyveblader på den offentlige parkeringsplassen.

ABB i Ludvika har ved flere anledninger vist seg å være sterkt fiendtlig overfor Den nordiske motstandsbevegelsen. Både ABB og Spendrups har gitt penger til ulike organisasjoner som åpent forsøker å motarbeide de som organiserer seg mot globalismen, og for det svenske folkets overlevelse.

Sjefen for ABB i Ludvika, Magnus Ström, har uttrykt støtte til arbeidsinnvandring, noe han tydeliggjorde i et intervju på nettstedet Arbetsmarknadsnytt:

«Magnus Ström ved ABB påpeker at Ludvika allerede er en ‘by med mangfold’, der integrasjonen fungerer og mennesker fra mange ulike land trives», kan man lese der. Ström fortsetter intervjuet med:

– Om vi skal kunne fortsette å rekruttere og beholde mennesker i regionen, må vi aktivt jobbe med å formidle et annet bilde av Ludvika som en by der vi virkelig har mangfold og inkludering på riktig. Og for oss i ABB er mangfold en selvfølge, mennesker med forskjellige erfaringer og perspektiv skaper et innovativt klima som er nødvendig for at vi skal kunne fortsette å være konkurransedyktige.

Les også:
Gruppevoldtekten i Ludvika – åtte menn fra Eritrea mistenkt
Kvinne brutalt gruppevoldtatt i Ludvika – fem menn pågrepet
Innvandrere topper svensk statistikk over seksualforbrytelser

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
2 år siden

At enkelte i vaktselskap løper ærende med å agere som et politisk meningspoliti, har hendt ofte på både kjøpesentre og på torg, der de gjerne kommer og kverulerer med at de «bare gjør jobben sin» og «dere får ikke stå her fordi dere skremmer bort kunder med det nasjonalistiske budskapet der!» Enten personlig og utnytter stillingen sin, eller på vegne av selskapet eller andre parter. Slenger man frem hva loven sier, da ringes det i øst og da ringes det i vest til politiet kommer og sløser ressurser, bare for å komme frem til det samme at «ja ja, dere… Les mer »

Richard
2 år siden

Det er ikke kun disse glorifiserte vaktmesterne fra diverse vekterfirma som bedriver politisk sensurering men faktisk enkelte politifolk. Plakater og bannere som stiller seg kritisk til globalisering ligger tilsynelatende prioritert å fjerne i enkelte distrikter og periodevis så får man i tillegg en twitter-melding der operasjons-sentralen skryter på seg at har blitt fjernet «nazistisk innhold» fra noen bru eller lignende. Man skulle tro at økende grov kriminalitet som er følge av politikken som føres er noe alle resurser ble rettet mot men slik er det nok ikke da politiske mandater triumfer nordmenns trygghet.

Heimdal
Svar til  Richard
2 år siden

Ja, som jeg beskriver over at de ser på det som «moralsk rett» i å prioritere slikt høyest, som et ledd i det de kaller «forebyggende tiltak mot rekruttering», kriminalisering og forfølging av nasjonelle individer, grupper og politiske aktiviteter…mens ekte kriminalitetsbekjempelse skuffes ut vinduet og henlegges pga «ressursmangel» og ikke-prioritering. Nordmenn skal jo på død og liv ikke få tanker om at de er en folkegruppe med lik rett til å bestå som en del av det globale mangfoldet som alle andre folkegrupper, det er hatefullt og farlig og «må bekjempes med alle nødvendige tiltak, midler og metoder»…

Katrine
Katrine
2 år siden

Wow, de må ha mye tid til overs.

Marius
Marius
2 år siden

Tyttebærpolitiet består som kjent av bitre folk som ikke var gode nok til å komme inn på politihøgskolen, samt folk som er for dum og lat til å jobbe i butikk. Med andre ord kan man ikke forvente noe annet av en gjennomsnittlig vekter.