Hjem Nyheter Norden FILM: Securitas bryter loven på oppdrag fra ABB – konfronteres av Motstandsbevegelsen

FILM: Securitas bryter loven på oppdrag fra ABB – konfronteres av Motstandsbevegelsen

SVERIGE ABBs sikkerhetssjef i Ludvika beordret to ansatte i Securitas til å begå lovbrudd ved å fjerne flyveblader fra biler på en offentlig parkeringsplass. Når Securitas blir konfrontert med lovbruddet kryper de sammen og unnskylder det hele med at de bare gjør jobben sin.

Pär Sjögren fra Den nordiske motstandsbevegelsen konfronterer her Securitasvaktene som stjal flyveblader på en offentlig parkeringsplass ved ABB i Ludvika, Sverige.

Nordfront.se har tidligere skrevet en lengre artikkel om en voldtekt som ble utført av to ABB-ansatte som av ABB ble importert fra India og Bangladesh. Etter å ha lest artikkelen startet Den nordiske motstandsbevegelsen en informasjonskampanje for å informere befolkningen i Ludvika om hva som hadde skjedd.

I et videoklipp fra organisasjonens nettsted forteller redesjef Pär Sjögren at flyvebladene som ble plassert på biler som sto på en offentlig parkeringsplass forsvant etter bare en time. Sjögren valgte derfor å undersøke saken nærmere og fant da to Securitas-ansatte i full sving med å begå lovbrudd, på oppdrag fra ABB.

Sjögren konfronterte de to mennene og spurte hvorfor de fjernet flyveblader fra bilene. Han fikk da til svar at de bare gjør jobben sin og at det var ABBs sikkerhetssjef som hadde beordret dem til å fjerne alle flyveblader på den offentlige parkeringsplassen.

ABB i Ludvika har ved flere anledninger vist seg å være sterkt fiendtlig overfor Den nordiske motstandsbevegelsen. Både ABB og Spendrups har gitt penger til ulike organisasjoner som åpent forsøker å motarbeide de som organiserer seg mot globalismen, og for det svenske folkets overlevelse.

Sjefen for ABB i Ludvika, Magnus Ström, har uttrykt støtte til arbeidsinnvandring, noe han tydeliggjorde i et intervju på nettstedet Arbetsmarknadsnytt:

«Magnus Ström ved ABB påpeker at Ludvika allerede er en ‘by med mangfold’, der integrasjonen fungerer og mennesker fra mange ulike land trives», kan man lese der. Ström fortsetter intervjuet med:

– Om vi skal kunne fortsette å rekruttere og beholde mennesker i regionen, må vi aktivt jobbe med å formidle et annet bilde av Ludvika som en by der vi virkelig har mangfold og inkludering på riktig. Og for oss i ABB er mangfold en selvfølge, mennesker med forskjellige erfaringer og perspektiv skaper et innovativt klima som er nødvendig for at vi skal kunne fortsette å være konkurransedyktige.

Les også:
Gruppevoldtekten i Ludvika – åtte menn fra Eritrea mistenkt
Kvinne brutalt gruppevoldtatt i Ludvika – fem menn pågrepet
Innvandrere topper svensk statistikk over seksualforbrytelser