Hjem Nasjonal kamp Media FILM: Svakhet inviterer aggresjon

FILM: Svakhet inviterer aggresjon

3

SELVFORSVAR Den svenske internettprofilen «The Golden One» snakker i en video om viktigheten om å slå tilbake mot innvanderervold.

I video publisert på YouTube tar den nasjonalistiske internettprofilen og MMA-utøveren Marcus Follin opp et viktig emne som er høyst aktuelt i dag med tanke på den økende  og groteske volden mot nordiske ungdommer. Ifølge Follin er det viktig at man trener kampsport slik at man effektivt kan forsvare seg, og at man utstråler styrke og selvsikkerhet for å unngå å gjøre seg selv til et enkelt bytte for innvandrergjenger. Dette er også noe foreldre bør oppmuntre sine barn til, istendenfor å sende dem ut uforberedt ut i en stadig voldeligere hverdag.

I videoen tar Follin også opp hvordan man bør agere hvis man blir angrepet og hengt ut av det folkefiendtlige systemet. Rådet er enkelt: Ikke ta et eneste steg tilbake og aldri si unnskyld!

Les også:
The Golden One: «Forsvaret av Vesten begynner med deg»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Robert
Robert
2 år siden

Jeg vet ikke hva som gjør meg mest opprørt. Vold og overgrep fra ikke-hvite, eller mangelen på respons fra vårt folk. Vold fra innvandrere kommer til å stoppe, når vi vil at det skal stoppe. Det er på tide å organisere seg, trene, komme i form og slå tilbake ?

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Rasefremmede får sponset kampsport-trening, gratis skyte-trening og ikke minst har de våpen tilgjengelig. Mens det europeiske folk avvæpnes, og nektes kampsport-trening om de viser tegn til å være kritisk mot folkeutbyttet.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Marcus er spot on som vanlig.