Hjem Nyheter Globalt FILM: Svart James Bond – Erstatningen av hvite i filmer

FILM: Svart James Bond – Erstatningen av hvite i filmer

4

FOLKEUTBYTTE Den britiske nasjonalisten Mark Collett ser nærmere på den nye trenden i Hollywood, der tradisjonelle hvite karakterer erstattes med minoriteter.

https://www.youtube.com/watch?v=wTsvKIGxFxg

Multikulturalister, liberalister og kulturmarxister fryder seg over ideen om en svart James Bond, men de samme menneskene blir hysteriske når hvite skuespillere skal spille minoriteter. I denne filmen går Mark Collett i dybden av hykleriet og avslører den lumske agendaen bak folkeutbyttet på filmlerretet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

I tillegg til å bytte hvite ut med negre, befolkes TV-serier fra BBC og filmer fra Hollywood av freaks og retards, og inkompetente negre – og kvinner – spiller ledende roller, gjerne som helter og sjefer over hvite menn. Men vi ser også – heldigvis – at slike filmer og serier får lave tilskuertall, for den hvite majoriteten vil ikke ha dette PK-tøvet rett i fjeset eller støtt ned i halsen. Se en film eller en TV-serie laget for 40-50-60 år siden og sammenlign med dagens diversitets-sprøyt, og det er tydelig for alle som kan se og forstå.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Nye 007 blir sikkert like godt mottatt som lesbe-Ghostbusters fra 2016. (Ironi)

Men når (((de))) først skal bruke en neger-007. Hva med å bruke en neger forfatters spionbøker som utgangspunkt for slike filmer? Hvorfor må man freeride på den hvite mann bragder gang på gang? Det er jo nærmest en innrømmelse av at den hvite mann intellektuelle overlegenhet.

Alle vet jo at Ian Fleming hadde blitt kalt for nazi om agent bøkene hans hadde vært skrevet idag.

Tom
Tom
4 år siden

Så lenge James Bond er eid av familien Brocolli kommer det mest sannsynlig aldri en svart Bond. Om de derimot selger rettighetene til Disney eller andre store jødisk eide selskaper kommer det utvilsomt til å skje. Hva mer som kommer til å skje om de selger rettighetene er at tusenvis av crappy produkter med 007 logoen kommer til å komme i butikkene.

trackback
11 måneder siden

[…] FILM: Svart James Bond – Erstatningen av hvite i filmer […]