Hjem Nasjonal kamp FILM: Svensk politi trakasserer Motstandsbevegelsens aktivister

FILM: Svensk politi trakasserer Motstandsbevegelsens aktivister

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen ble trakassert av politiet i forbindelse med en offentlig flyvebladsutdeling i den svenske byen Karlstad sist helg.

https://www.youtube.com/watch?v=X_Pd0950DsA

Det var lørdag den 4. februar at omkring tjue av Motstandsbevegelsens menn og kvinner hadde tatt seg til Soltorget i sentrale Karlstad der de gjennomførte en offentlig flyvebladsutdeling. Flesteparten av Karlstads beboere kom med positive kommentarer og anerkjennende rop, selv om en eller annen negativ kommentar kunne bli hørt. Flere diskusjoner ble holdt i løpet av dagen med folk som var nysgjerrige og interesserte i det nasjonalsosialistiske budskapet

Det var heller ikke mangel på ressurser hos politiet denne dagen ettersom de kunne sende flere politipatruljer samt en politibuss til stedet for å overvåke den offentlige aktiviteten i flere timer. Å forstyrre offentlige aktiviteter til politiske organisasjoner som systemet ikke liker er tydeligvis noe som skal prioriteres av politimyndigheten i dagens Norden.

Selve aksjonen gikk rolig for seg sett bort ifra en hendelse der en inntrenger, som tydeligvis ikke verdsetter Sveriges forsamlingsfrihet, gikk til angrep på en intetanende mann som bare var ute å handlet etter å ha trodd han tilhørte Motstandsbevegelsen. Vedkommende ble så anholdt av politiet og ført bort fra stedet.

På veien hjem fra Karlstad viste politiet sitt sanne ansikt som systemets vaktbikkjer da de valgte å stoppe bilene til aktivistene for å kreve identifikasjon og for å registrere politiske dissidenter. På spørsmål hvorfor bilene ble stoppet og hvorfor alle måtte vise ID kunne politiet først ikke svare på, men uttrykte siden at det var mistanke om ordensforstyrrelse. En latterlig anklage ettersom den eneste hendelsen den dagen var en voldshandling utført av en innvandrer mot en uskyldig person som ikke engang var med i Motstandsbevegelsen.

Til tross for systemets trakasserier og trusler var aktiviteten svært vellykket!