Hjem Nyheter Globalt FILM: The paedophile agenda

FILM: The paedophile agenda

8

HOMOLOBBYEN Homolobbyen arbeider aktivt for normalisering av pedofili. Følgende video retter søkelyset på strategien som anvendes for å manipulere folk til pedofiliakseptanse.

Som Motstandsbevegelsen lenge har advart mot så finnes det mørke krefter i samfunnet som forsøker å normalisere alskens perverse tilbøyeligheter, det inkludert pedofili. Homolobbyens bakmenn både var, og er, selv kjente pedofile og har i homolobbyen skapt seg et urovekkende nettverk av lettlurte og sinnsforvirrede individer som nå fungerer som talerør for pedofiliakseptanse i samfunnet.

Følgende film vil gjøre deg oppmerksom på strategien som homolobbyen anvender i dette forsøket på å manipulere en befolkning til å akseptere pedofile. Spre videoen videre, advar din familie og venner mot homolobbyens agenda, og ikke minst organiser deg i kampen mot disse kreftene du også.

Se filmen nedenfor:


Relaterte artikler:
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili
Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Velkjent Antifa-gruppe kobles til pedofiliaktiviteter
LHBT-psykolog forsøker å normalisere pedofile
Sterke reaksjoner på «barnebok» om pornografi
Munchmuseet fremmer pervertert kunst
NRK barne-TV lærer barna om sex, onani, utløsning og kondomer
Dansende kjønnsorganer i svensk «barne-TV»
Lederperspektiv #13: Hva er homolobbyen? RFSL-«angrepet» og pedofili

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

«Love is love».. Hvilket bedrag! Emosjonell utpressing er hva det er, og intet annet. Å godta et seksuelt forhold mellom en voksen og et barn er ren og skjær ondskap, og vil ødelegge dette barnet for livet. En person med en slik tendens har intet annet å gjøre enn å undertrykke dragningen, og unngå situasjoner som kan sette barns sikkerhet i fare. Er det umulig å «normalisere» seksuell preferanse til ansvarlig voksen seksualitet må slike personer holdes under oppsikt, og samfunnet må vernes mot dem, på alle måter. Her er det hensynet til barn og unge som må gjelde, om… Les mer »

Roar
Roar
2 år siden

Et show med masse farger, ballonger og tale om kjærlighet… De pedofile vet hvordan de skal tiltrekke barn. Nå må folk begynne å gjennomskue dette!

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Dette svineriet skal vi få en slutt på! Disse pervoene kan pelle seg inn i skapene igjen. Litt OT, men digger A. Wyatt Mann karrikaturen i illustrasjonsbildet. En sann kunstner! Håper redaksjonen snart gir oss muligheten til å poste bilder i kommentarfeltet. Sitter på mye bra materiale?

trackback
2 år siden

[…] også: FILM: The paedophile agenda Lederperspektiv #13: Hva er homolobbyen? RFSL-«angrepet» og pedofili Homolobbyen og normalisering […]

Espen
Espen
1 år siden

Jævla sykt!

Johan G
Johan G
1 år siden

Dette er homolobbyen og deres virksomhet! Normalisering av pedofili. Det er kanskje på tide for dem som står lengre ned på stigen og støtter regnbuesekten å innse at hva vi lenge har påpekt, faktisk er sant. Dette er kun ett av så mange eksempler man kan trekke frem vedrørende denne homolobbyen. Det går ikke an å bortforklare deres tydelige koblinger til pedofile, pedofili og normalisering av disse.

DERFOR kjemper vi med nebb og klør mot denne regnbuesekten!

Steinar
Steinar
Svar til  Johan G
1 år siden

Spot on!

trackback
1 år siden

[…] også: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili FILM: The paedophile agenda LHBT-psykolog forsøker å normalisere pedofile VIDEO: Venstreekstremisten Nina Narvestad støtter […]