Hjem Nyheter Globalt FILM: The Satanic Plan For Goyims

FILM: The Satanic Plan For Goyims

4

JØDISK MAKT I en videosnutt kan man høre jøder fortelle om deres syn på ikke-jøder, samt hvilke ønsker de har for oss i fremtiden.

Jødene anser at de er overlegen alle andre, at de er «guds utvalgte» med rett til å gjøre slaver ut av verdens ikke-jøder.  Internt kaller de ikke-jøder for «goyims/gentiles», som er en nedlatende term.

Deres planer for verdens ikke-jøder står forklart i den babylonske Talmud, den primære kilden til jødisk lov og teologi, en samling av sitater og uttalelser av jødiske skriftlærde, fra gammelt av kjent som The tradition of the elders.

Se også:
FILM: Jødespørsmålet forklart på fire minutter
Hvorfor er folk så redd for fakta om jøder?
Ta tilbake makten fra globalistene!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Monicka
Monicka
3 år siden

Fy faen

trackback
1 år siden

[…] Les også: Dagens video: «Kristensionismen» Dagens video: Scofield-bibelen Jøder: «Vi forbanner kristendommen tre ganger om dagen» Dagens video: «Jesus koker i avføring» Israel forbyr kristen TV-kanal, jøder skal ikke høre om Jesus Immigrantfamilie til Israel overvåket, mistenkt for å være kristne Svart rapper opplyser kristne om hva Talmud forteller om Jesus Dagens video: Jødene og Talmud FILM: The Satanic Plan For Goyims […]

trackback
1 år siden

[…] også: Dagens video: Hvem står bak masseinnvandringen? FILM: The Satanic Plan For Goyims Dagens video: Jødisk rabbiner innrømmer at hvitt folkemord er målet Jødisk akademiker […]