Hjem Nyheter Norden FILM: Tidligere oberstløytnant med radikalt budskap om fremmedinvasjonen

FILM: Tidligere oberstløytnant med radikalt budskap om fremmedinvasjonen

4

SVERIGE En Facebookvideo har plutselig fått spredning for sin rake og enkle beskjed om fremmedinvasjonens årsaker.

Mikael Hagenbo.
Mikael Hagenbo.

På Facebook og Youtube spres nå den tidligere oberstløytnanten Mikael Hagenbos direkte beskriving av det gjennomkorrupte Sverige som lar seg ødelegges av fremmedinvasjonen på grunn av sionistenes makt. På bare tre dager økte antallet visninger fra 500 til minst 30 000, totalt sammenlagt over forskjellige kanaler.

Hagenbo peker ut den internasjonale sionistiske makten som via blant annet frimureri har ødelagt Sverige, hvilket han mener ikke lengre er en fungerende stat i og med at den nå styres av kriminelle.

– De er forrædere mot et folk som har valgt dem, og som er offentlig lønnet, sier Hagenbo og påpeker at det ikke finnes noen myndighet som står opp for og forsvarer landet.

– Forsvarsmakten er korrupt og politisk «korrekt», det vet jeg selv etter 35 år der; offiserskorpset er den mest politisk korrekte yrkesgruppen som finnes, og der finnes det ingenting å hente, ingenting som kan forsvare Sverige og demokratiet hvis vi nå har hatt et slikt noen gang.

Alle myndigheter er korrupte og alle tjenestemenn tenker på sin egen lønn som kommer neste måned, fortsetter Hagenbo.

Sionistene styrer Sverige, EU, FN, og gjennomfører folkeutbytte

– Du må holde kjeft i denne korrupsjonen; alle vet at det er korrupt, men du må tie, ellers mister du jobben. Du får ikke engang skrive noe på Facebook for da mister du jobben … Vi vet hvem som ligger bak dette, det er sionistene og de jødiske frimurerlosjene … det er de som styrer EU og det er de som styrer FN.

Hagenbo sier at han har det fullstendig klart for seg hvordan det ligger til, men det er «ingen» som prater om det heller, sier han.

– Det er ingen som våger angripe disse sionistene, organisert jødedom i Sverige, og det er de som har skyld i denne masseimmigrasjonen og alle problemene vi har, for alle er redde for denne myten om «holocaust»,  å våge å «såre» jødene, sier Hagenbo.

Med tanke på Hagenbos budskap kan det nevnes at så sent som lørdag krevde den utenlandske jødisk makt-organisasjonen World Jewish Congress at Sveriges statsminister Stefan Löfven skal forby Den nordiske motstandsbevegelsen, som en reaksjon på organisasjonens markering av den nordiske arbeideren i Ludvika og Kungälv 1. mai.

Det er samme jødiske organisasjon som etter å ha fløyet til Sverige og invitert seg selv til justisminister Morgan Johansson så til at politimaktens represjon mot Den nordiske motstandsbevegelsen skulle trappes opp ved å bruke proaktiv vold mot ubevæpnede og fredelige demonstranter, og at alle banker skulle stenge organisasjonens bankkontoer.

Mikael Hagenbo gir også noen boktips for den interesserte innbyggeren som vil lære seg mer om den undertrykkelsen som folket utsettes for:

Angående Khazarteorien som nevnes av Hagenbo i det første filmklippet så har den blitt kritisert.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Einar O
Einar O
3 år siden

Jødisk makt ødelegger Europa. Dette forstår ikke blinde counter-jihadister som tror det eneste problemet bare er muslimer, og attpåtil ligger på kne for jødene.

Bra flere tør å peke på elefanten i rommet!

Erik Solberg
Erik Solberg
Svar til  Einar O
3 år siden

Galskap å tro at jøder innfører islam i Sverige! Islam er jødenes dødsfiende! Jødene kjemper mot islamsk ondskap på alle fronter

Martin
Martin
Svar til  Erik Solberg
3 år siden

Feil. De bruker sine fiender (muslimene) som brikker i et spill. Vi har ALDRI sakt at de bevisst har inngått i et samarbeid. Hva får deg til å tro det? ? Ser du ikke at krigene i midt-østen (spesielt Syria og konflikten med Palestina) er for å skape stor-Israel og som medfører flyktningstrømmer opp til Europa?? Kristne og jødiske sionister er åpen om sine planer om å skape en verdensregjering med hovedsete i et framtidig Isrsel, hvor omverden skal bestå av en bastardisert rase som skal tjene som konsumenter og slaver for jødene. Det står klart og tydelig i talmud… Les mer »

Einar O
Einar O
Svar til  Erik Solberg
3 år siden

Oded yinon plan er årsaken til den orkestrerte flyktningkrisen! Jødenes agenda om et stor-Israel i midtøsten jager muslimer til Europa. Jødene gir da faen i Sverige, og Europa, de kan flytte til Israel når som helst og sole seg ved stranden mens muslimer og kristne hakker løs på hverandre. Ved å sette muslimer opp mot kristne har de slått to fluer i ett smekk. Det er sionistenes krigføring i midtøsten, på oppdrag for Israel, som har skapt total kaos i midtøsten. Israel forsøker å svekke sine naboer for selv å utvide og ruste opp. Muslimer geleides til Europa av NGOs,… Les mer »