Hjem Nyheter FILM: Trump-tilhengere går til motangrep mot venstreekstremister

FILM: Trump-tilhengere går til motangrep mot venstreekstremister

USA En gruppe venstreekstreme som gikk til angrep mot en marsj i støtte av den amerikanske presidenten Donald Trump, fikk smake sin egen medisin da Trump-tilhengerne gikk til motangrep.

https://www.youtube.com/watch?v=wVnU7pVVJW4

Volden startet da marsjen til støtte for Donald Trump på omtrent 2 000 mennesker på Bolsa Chica-stranden i delstaten California ble forsøkt stoppet av en gruppe på rundt 30 anti-Trump-demonstranter, melder The Telegraph.

Motdemonstrantene, som var maskerte og bar kommunistiske symboler, forsøkte å danne en mur for å stoppe den lovlige marsjen. En maskert mann begynte så å spraye Trump-tilhengere i ansiktet med pepperspray før han forsøkte å flykte fra stedet,
men ble raskt anholdt av politiet, sier kaptein Kevin Pearsall fra politiet i California.

Ytterligere to mannlige motdemonstranter ble arrestert, mistenkt for ulovlig bruk av pepperspray, i tillegg til en tredje kvinnelig motdemonstrant som ble arrestert, mistenkt for overfall og vold. To personer fikk mindre skader under sammenstøtene.

Den venstreekstreme motdemonstranten som angivelig brukte peppersprayen ble sparket og slått i bakken av en gruppe Trump-tilhengere. Ut fra bildene ser det ut som de andre kjeltringene også fikk smake sin egen medisin, før de ble overlevert til politiet.

«Takk skal dere ha for all støtten! Vi skal alle gjøre AMERIKA stort igjen!», skrev President Donald Trump på Twitter etter marsjen.

Kilde:
Pro-Trump rally attacked – attackers learn the hard way