Hjem Nyheter Globalt FILM: Twitter-ansatte bedriver politisk sensur og overvåkning

FILM: Twitter-ansatte bedriver politisk sensur og overvåkning

2

1984 Nye opptak fra Project Veritas avslører hvordan Twitter-ansatte sensurer meningene til politiske motstandere samt lagrer sensitive opplysninger om dem.

I de skjulte opptakene innrømmer nåværende og tidligere Twitter-ansatte hvordan de aktivt bedriver hemmelig sensur av meninger de selv ikke liker på det sosiale nettverket.

Project Veritas, som drives av journalisten James O’Keefe, publiserte tidligere i uken en film som viser en sikkerhetsansvarlig fra Twitter innrømme på skjult kamera at selskapet lagrer slettede meldinger og sensitive opplysninger om sine brukere. I opptaket forteller mannen hvordan opplysningene potensielt kan brukes til å felle politiske motstandere som president Donald Trump.

Se filmen nedenfor:

Les også:
Flere og flere forlater Twitter til fordel for Gab

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
trackback

[…] Populariteten til Gab har økt i takt med nye avsløringer som viser at Twitter driver med overvåkning av sine brukere og at Facebook har videreformidlet brukerdata til en […]

trackback

[…] Les også: Facebook innfører strengere sensur Facebook forbyr flere britiske politiske partier Israel og Facebook samarbeider om sensur Systemgransker om politisk sensur – hvem står bak? ADL bak Youtubes nye sensur Google bruker ADL for å sensurere YouTube FILM: Twitter-ansatte bedriver politisk sensur og overvåkning […]