Hjem Nyheter FILM: «Unnskyld mamma, jeg tok feil om holocaust»

FILM: «Unnskyld mamma, jeg tok feil om holocaust»

5

«HOLOCAUST» Datteren til en kvinne som levde i Tyskland under andre verdenskrig tar et oppgjør med «holocaust»-bløffen.

I filmen fra 2016 forteller tysk-kanadiske Monika Schaefer at hun som indoktrinert ungdom konfronterte sin mor med hvorfor hun aldri gjorde noe for å forhindre «holocaust» under andre verdenskrig. Hennes mor skal på det tidspunktet ha svart datteren at «ingen visste om holocaust». Etter å ha lest seg opp på emnet i voksen alder ber hun om unnskyldning til sin mor for å blindt ha trodd på løgnene om at hennes folk skal ha vært monstre som ønsket å utrydde andre mennesker.

Filmen, som fikk massiv spredning på sosiale medier da den ble kjent, førte til at Schaefer ble kastet ut av miljøpartiet i Canada og ble stigmatisert av lokalsamfunnet hun bodde og arbeidet i. Filmen er fremdeles tilgjengelig på YouTube, men kun i «begrenset modus» på grunn av såkalte hatefulle ytringer som forekommer i filmen.

Den 3. januar i år ble Schaefer arrestert under et besøk i Tyskland. Hun var i landet for å være tilskuer under rettshøringen til den tyske advokaten Sylvia Stolz som er dømt for «holocaust-fornektelse». Det var under en pause at Schaefer helt plutselig ble pågrepet, lagt i håndjern og ført ut av rettsalen av tre uniformere politimenn. Hun sitter for tiden i varetekt på sikret avdeling og risikerer å bli tiltalt for å «holocaust-fornektelse» på grunn av innholdet i filmen.

Hennes bror, Alfred Schaefer, forteller om situasjonen i detalj i et intervju med Red Ice TV.

Se intervjuet nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=9VfMVqDs-WA

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
5 år siden

Om man bare setter av litt tid til å undersøke denne anklagelsen, dette såkalte holocaust, da vil man fort finne ut at det bare er løgner på løgner disse jødene har kokt ihop. Men det krever selvfølgelig et åpent sinn og en IQ stor nok til å kunne skille mellom virkelighet og science fiction.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

The truth needs no defence, heter det. Det er det løgnen som gjør. Og for å sikre jødeløgnene om de 6 millionene, gasskamrene og «utryddelsen», har det blitt vedtatt lover i 16 europeiske land som kriminaliserer ethvert forsøk på å grave i denne materien og publisere funn og fakta som motgår den «offisielle» versjonen. Holohoax’et er vår tids religion, og de 6 millionene har erstattet Jesus, som jødene fikk dømt til døden og korsfestet. Og de moderne kjettere er de menn og kvinner som modig står opp og avslører løgnene, og som må ta konsekvensene i form av bøter, fengsling… Les mer »

Regine
Regine
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Enkelt og nøyaktig oppsummert.

Erik
Erik
5 år siden

Det er ikke til å komme bort i fra hvor avsindig det er at man kan bli forfulgt og fengslet bare for å være uenig med historiske forhold. Helt sprøtt.

Regine
Regine
Svar til  Erik
5 år siden

Sprøtt, ja. Men det kan fortsatt være av verdi å forsøke sette seg inn i hvordan andre tenker og hvorfor det er så mange som aksepterer det. På videregående hadde jeg en historielærer som, ved et tilfelle jeg uttrykte skepsis mot holocaust-narrativet, nevnte det faktum at i noen land er det faktisk forbudt å komme med «anti-holocaust» -ytringer offentlig, hvorpå han anbefalte meg boken «Alltid vært i Norge». Han så ikke ut til å ha noen problemer med en slik «juridisk» virkelighet, men var snarere opptatt av at jeg skulle lære meg «sannheten». Ikke på en aggressiv måte, han tillot… Les mer »