Hjem Nyheter FILM: «Unnskyld mamma, jeg tok feil om holocaust»

FILM: «Unnskyld mamma, jeg tok feil om holocaust»

«HOLOCAUST» Datteren til en kvinne som levde i Tyskland under andre verdenskrig tar et oppgjør med «holocaust»-bløffen.

I filmen fra 2016 forteller tysk-kanadiske Monika Schaefer at hun som indoktrinert ungdom konfronterte sin mor med hvorfor hun aldri gjorde noe for å forhindre «holocaust» under andre verdenskrig. Hennes mor skal på det tidspunktet ha svart datteren at «ingen visste om holocaust». Etter å ha lest seg opp på emnet i voksen alder ber hun om unnskyldning til sin mor for å blindt ha trodd på løgnene om at hennes folk skal ha vært monstre som ønsket å utrydde andre mennesker.

Filmen, som fikk massiv spredning på sosiale medier da den ble kjent, førte til at Schaefer ble kastet ut av miljøpartiet i Canada og ble stigmatisert av lokalsamfunnet hun bodde og arbeidet i. Filmen er fremdeles tilgjengelig på YouTube, men kun i «begrenset modus» på grunn av såkalte hatefulle ytringer som forekommer i filmen.

Den 3. januar i år ble Schaefer arrestert under et besøk i Tyskland. Hun var i landet for å være tilskuer under rettshøringen til den tyske advokaten Sylvia Stolz som er dømt for «holocaust-fornektelse». Det var under en pause at Schaefer helt plutselig ble pågrepet, lagt i håndjern og ført ut av rettsalen av tre uniformere politimenn. Hun sitter for tiden i varetekt på sikret avdeling og risikerer å bli tiltalt for å «holocaust-fornektelse» på grunn av innholdet i filmen.

Hennes bror, Alfred Schaefer, forteller om situasjonen i detalj i et intervju med Red Ice TV.

Se intervjuet nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=9VfMVqDs-WA