Hjem Nyheter FILM: Venstreekstremister lærer barn drapsleker

FILM: Venstreekstremister lærer barn drapsleker

USA En gruppe venstreekstreme i Florida oppmuntrer små barn til å rope «Drep President Trump», mens de slår på en piñata.

Det var utenfor UCF College i Florida at en gruppe fra det venstreradikale Knights for Socialism og Antifa stilte seg opp og oppmuntret små barn til å hate og slå løs på piñataer som skulle forestille President Trump og Pete Sessions.

Ikke sjeldent bruker venstreekstreme aktivister små barn i sine voldelige demonstrasjoner, hvor de får disse til å stå i front og rope tillærte slagord. Selv venstreorienterte foreldre, lærere og medier manipulerer små barn til å frykte for sine liv og hate alt som ikke er «liberalt». Man kan i diverse filmer se grinende barn i full panikk, der de utagerer med å rive seg i håret, mumle om selvmord, eller uttrykke et ønske om drepe presidenten.

– Det er virkelig trist å se små barn bli indoktrinert… Knight of Socialism burde skamme seg for å fremme hat og oppmuntre disse barna til å synge «Kill Donald Trump», forteller Bob Cortes – Statens representant.

Antifa står ansvarlig for å ha gjennomført utallige voldelige opptøyer i USA, og internasjonalt, hvor de har provosert og gått løs på politiske motstandere, hengt ut politiske motstandere, samt ramponert eiendommer for millioner av dollar i skade. Ønsket om å liste opp Antifa som en terror-organisasjon er stor i USA, og det samles nå inn underskrifter i håp om å få dette igjennom.

Kilde: Young School Kids Encouraged To «Kill Trump»
UCF Socialist Club Incites Young Kids To «Kill Donald Trump»