Hjem Nyheter FILM: Viktigheten av å forstå jødespørsmålet

FILM: Viktigheten av å forstå jødespørsmålet

2

JØDESPØRSMÅLET I et nytt avsnitt av Red Ice Radio forklarer Kevin MacDonald hvordan jødisk innflytelse har formet vestlig historie, kultur, og politikk.

Kevin MacDonald er en pensjonert psykologi-professor fra California State University, og er i dag sjefredaktør for nettavisene The Occidental Observer og The Occidental Quarterly.

MacDonald har utgitt flere bøker, hvorav de mest kjente er verkene som omhandler jødene som en etnisk gruppe fra et evolusjonsspykologisk perspektiv. Han mener blant annet at visse karakteristiske trekk som han tillegger jøder, som etnosentrisme, har blitt oppnådd gjennom eugenikk under historiens gang. Dette med sikte på å utmanøvrere ikke-jøder, og for å redusere tillit og makt hos hvite europeere i Europa og USA. 

Hans bøker Kritikkulturen og Att förstå det judiska inflytandet er utgitt på svensk, og kan kjøpes i organisasjonens nettbutikk.

Se video av intervjuet nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=HyRw2vAKxdI

Last ned intervjuet som lydfil HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

En sjelden fugl i den akademiske verden i USA, der de fleste skygger banen for ikke å fornærme den mektige jødelobbyen, som kan gjøre ende på en karriere fortere enn svint. MacDonald klarte å beholde sin professorstilling til han gikk av, delvis fordi han er uklanderlig som forsker og aldri har blitt tatt for «fusk» av noe slag. På sine eldre dager har han blitt en ytterst kunnskapsrik aktivist for hvite interesser, og han er absolutt verdt å lytte til!

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Veldig bra Red Ice avsnitt som trygt kan anbefales. Professor Kevin MacDonald har virkelig satt seg inn i Jødespørsmålet.