Hjem Nasjonal kamp Media FILM: Viktigheten av identitetspolitikk

FILM: Viktigheten av identitetspolitikk

3

FILM I en film som nylig ble lastet opp på den pro-hvite kanelen The Iconoclast forklares viktigheten av kollektivisme innenfor nasjonalistisk politikk og organisering.

https://www.youtube.com/watch?v=70-it74UPjA

Det var i sommer at YouTube-profilen «The Iconoclast» fikk kanelen sin slettet på den Google-eide plattformen helt uten begrunnelse og forvarsel. Avgjørelsen ble da anket av skaperen samtidig som mange dissenter tok til Twitter for å stille YouTube til veggen. Like fort som kanalen ble slettet kom den plutselig tilbake et par uker senere, men YouTube har fremdeles ikke kommet med en uttalelse om hvorfor kanalen ble slettet i første omgang.

Kanalen, som har over 200 000 abonnenter, tar for seg en mengde forskjellige interessante emner – gjerne fra et britisk perspektiv ettersom skaperen er fra de britiske øyer. I denne filmen diskuteres emnet identitetspolitikk og viktigheten av gruppetilhørighet, identitet og etnisk tilhørighet. Hvordan hvite mennesker er nødt til å  tenkte kollektivt hvis de ønsker å overleve som et folk.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

«The most precious possession you have in the world is your own people. And for this people, and for the sake of this people, we will struggle and fight, and never slacken, never tire, never lose courage, and never lose faith!»

Marius
Marius
2 år siden

Denne bør deles med dine aller kjæreste nære og bekjente. En viktig oppvekker ☝?

David
David
2 år siden

Vi har prøvd å si dette i flere tiår nå.. På 90-tallet kalte de oss gærne.. i dag skjønner de alvoret. Folket våkner heldigvis, men dessverre kun i takt med fiendens avansement.