Hjem Nyheter Globalt Filmarkivet AltCensored i kamp mot YouTubes sensur

Filmarkivet AltCensored i kamp mot YouTubes sensur

FILMARKIV AltCensored.com inneholder tusenvis av filmer og legger kun opp materiale som har blitt slettet fra YouTube.

AltCensored.com har kommet som en protest mot den stadig økende og vilkårlige politiske sensuren på YouTube, eller som de selv skriver på siden:

I midten av 2017 begynte Youtube å begrense tilgangen til filmer som hverken var ulovlige eller brøt mot deres egne regler og retningslinjer. Disse begrensede filmene har blitt gitt advarsler, de kan ikke deles, kommenteres, likes, følges eller søkes frem. De kommer heller ikke opp som foreslåtte filmer og man kan heller ikke se visningsstatistikk for dem.

AltCensored.com er en upartisk katalog som inneholder 14 332 av Youtubes begrensede filmer fra 1 231 overvåkede kanaler.

Foruten å begrense filmer på måten som beskrives ovenfor har YouTube også i det siste mer og mer begynte å fullstendig slette filmer og kanaler. Noen av disse filmene og kanalene finner man nå på AltCensored.com.

Da det stort sett bare er politisk ukorrekt materiale som sensureres på YouTube gjør det AltCensored.com til en god samlingsplass for veldig mye interessant filmmateriale. Hva med eksempelvis de ufattelig populære (og sensurerte) dokumentar-seriene The greatest story never told og Europa – The last battle eller taler av William PierceDavid Duke og Adolf Hitler?

Den nordiske motstandsbevegelsens svenske kanal Motståndsmedia finner man også med totalt 395 filmer fra blant annet forskjellige aksjoner helt tilbake til 2009.

Samtlige filmer på siden kan med et enkelt trykk lagres på datamaskinen for videre spredning i fremtiden.

Trykk her for å gå til AltCensored.com