Hjem Nyheter Globalt Filmarkivet AltCensored i kamp mot YouTubes sensur

Filmarkivet AltCensored i kamp mot YouTubes sensur

6

FILMARKIV AltCensored.com inneholder tusenvis av filmer og legger kun opp materiale som har blitt slettet fra YouTube.

AltCensored.com har kommet som en protest mot den stadig økende og vilkårlige politiske sensuren på YouTube, eller som de selv skriver på siden:

I midten av 2017 begynte Youtube å begrense tilgangen til filmer som hverken var ulovlige eller brøt mot deres egne regler og retningslinjer. Disse begrensede filmene har blitt gitt advarsler, de kan ikke deles, kommenteres, likes, følges eller søkes frem. De kommer heller ikke opp som foreslåtte filmer og man kan heller ikke se visningsstatistikk for dem.

AltCensored.com er en upartisk katalog som inneholder 14 332 av Youtubes begrensede filmer fra 1 231 overvåkede kanaler.

Foruten å begrense filmer på måten som beskrives ovenfor har YouTube også i det siste mer og mer begynte å fullstendig slette filmer og kanaler. Noen av disse filmene og kanalene finner man nå på AltCensored.com.

Da det stort sett bare er politisk ukorrekt materiale som sensureres på YouTube gjør det AltCensored.com til en god samlingsplass for veldig mye interessant filmmateriale. Hva med eksempelvis de ufattelig populære (og sensurerte) dokumentar-seriene The greatest story never told og Europa – The last battle eller taler av William PierceDavid Duke og Adolf Hitler?

Den nordiske motstandsbevegelsens svenske kanal Motståndsmedia finner man også med totalt 395 filmer fra blant annet forskjellige aksjoner helt tilbake til 2009.

Samtlige filmer på siden kan med et enkelt trykk lagres på datamaskinen for videre spredning i fremtiden.

Trykk her for å gå til AltCensored.com

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

(((De))) kan prøve alt de kan for å fjerne «ukorrekte» personer, artikler og videoer fra det jødestyrte Google-komplekset, som YT, Twitter og Facebook, men idag finnes andre plattformer, og nye dukker opp, slik at verdifullt materiale ikke forsvinner men blir bevart. Deus vult!

Richard
3 år siden

Improvise, adapt and overcome er en motto amerikanske marinejegere har brukt i alle år. Man finner alltid andre løsninger og på sikt så er vel dette i grunn en bra sak der man bryter monopolet til de største ideologisk folkefientlige aktørene.

Samme skjer i grunn med sosiale medier.

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Genialt.

Eg hater sensuren på jewtube!

Stig
Stig
3 år siden

Takk gode Gud, jeg fant videoene om det franske ss-charlemagne

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Har begynt å bruke BitChute selv, men skal undersøke denne. Bra det dukker opp alternativer.

Jeg tror også at jødene vil feile katastrofalt med sitt historiske «bokbål», ettersom det nå bare vil bli langt langt lettere å finne nasjonalistisk materiale. Og ikke minst har de jo nå vist seg for verden hvem de er.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Takk for tipset!