Hjem Nasjonal kamp Filmer fra lørdagens demonstrasjon i Stockholm

Filmer fra lørdagens demonstrasjon i Stockholm

FILM Frihetskamp tipser om diverse filmer fra Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Stockholm.

Stockholm_1

Nedenfor følger filmer og lenker til artikler om Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjon i Stockholm den 12. november. Enkelte er leserfilmer, mens andre er fra alternativ media og (((systemmedia))).

Først ut er en film fra YouTube-brukeren Nordic Defense League som har benyttet benyttet Simon Lindbergs tale og klipt inn ulike filmklipp fra demonstrasjonen hentet fra diverse medier. Talen er også tekstet på engelsk.

https://www.youtube.com/watch?v=DganfQK6WkA

Film nummer to er lastet opp på YouTube av Ruptly TV og viser både Motstandsbevegelsens demonstrasjon og motdemonstranter som bråker med politiet.

De fire neste filmene er hentet fra Fria Tiders dekning av demonstrasjonen og viser både Motstandsbevegelsens massive demonstrasjonstog, motdemonstranter og mindre konfrontasjoner med politiet.

https://www.youtube.com/watch?v=iuG8fYk4VtA

Denne 21 minutter lange videoen er lastet opp av YouTube-brukeren Blåljus Stockholm og viser en rekke scener fra demonstrasjonen og meningsmotstanderne. Også politiets trakasserier av Motstandsbevegelsen vises i filmen.

En svensk mann, skeptisk til massemedia, har laget en film hvor han besøker både Motstandsbevegelsens demonstrasjon og motdemonstrantenes. Dette for å forsøke å få bekreftet eller eventuelt avkreftet massemedias påstander om Motstandsbevegelsen.

Nedenfor er lenker til diverse artikler, i blant med film, som er publisert av systemtro norsk (((media))):

NB! Har du tips til lenker, artikler eller filmer som kan legges til i artikkelen, skriv det gjerne inn i kommentarfeltet eller send det på e-post til [email protected].