Hjem Nasjonal kamp Finland forbyr Den nordiske motstandsbevegelsen

Finland forbyr Den nordiske motstandsbevegelsen

90

DIKTATUR I dag falt dommen i rettssaken hvor det finske politistyret ønsker å få Den nordiske motstandsbevegelsen kriminalisert i Finland.

I dag falt dommen i rettssaken hvor det finske politistyret ønsker å få Den nordiske motstandsbevegelsen forbudt i Finland. Birkaland tingrett fulgte politiets oppfordring, og anså at Motstandsbevegelsen skulle forbys.

Ifølge opplysninger som Frihetskamp har fått ta del av så vil dommen ankes. I motsetningen til hva man tidligere ble informert om, så vil Den nordiske motstandsbevegelsen ikke få fortsette virksomhet i landet frem til saken blir behandlet i neste rettsinstans, og organisasjonen er fra og med 30. november offisielt forbudt i Finland.

Frihetskamp vil komme tilbake med flere artikler om emnet i løpet av dagen!

Les også:
Dag 1 i rettssaken mot Motstandsbevegelsen
Dag 2 i rettssaken mot Motstandsbevegelsen
Politiet i FInland ønsker å forby Motstandsbevegelsen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
90 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
enmann
enmann
5 år siden

ja, forby nasjonalisme, mens alle slags venstreekstremister og kommunister får grønt lys av myndighetene!

Steinar
Steinar
Svar til  enmann
4 år siden

Ja, de får jo herje fritt mot både politi og politiske motstandere uten at forbud blir tatt opp.

Thule
Thule
5 år siden

Motstandbevegelsen forbys, men kommunistiske organisasjoner får eksistere? Det er tydelig hvem som sitter bak spakene.

Kommunister har tydeligvist ikke lært fra historien hva Finner er laget av.

Tom Hauge
Tom Hauge
5 år siden

Får starte Den nordiske motstandsbevegelsen 2 eller Nordens motstandsbevegelsen eller noe sånt, så får systemet sette igang enda en lang rettssak på skattebetalernes regning. De kan aldri stoppe oss uansett hva de finner på

Limmy
Limmy
Svar til  Tom Hauge
5 år siden

Eller man kan vokse opp og begynne å ta ansvar for egne handlinger. Et samfunn må ta hensyn til alle som lever i samfunnet.

Thule
Thule
Svar til  Limmy
5 år siden

Bare de som hører hjemme der. Negre som må ta D-vitaminsprøyter jevnlig for å overleve i det nordiske klimaet(og likevel blir svake og skrøpelige) hører IKKE hjemme her, på samme måte som at hvite som får hudkreft av å leve i sydlige strøk ikke hører hjemme der. Naturen, Gud eller hva man vil kalle det har designet alle arter og raser til å fungere perfekt i sine respektive habitat, og det er skjending av naturen/skaperverket å tukle med det. Den som ikke følger naturen straffer seg selv ved å gå imot den.

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
5 år siden

Frykt for det som er fremmed er en naturlig frykt. Men det blir problem når det oppstår i ufarlige situasjoner. Der har vi mannesker veldig mye å lære. Samfunnet er forandret og vi mennesker har ikke rukket å forandre oss i takt.

Litt som overspising. Helt naturlig instingt designet av millioner av år med ikke nok mat. Den hvalpen som spiste raskest var den i kullet som overlevde. I dag med overflod av mat gir det fedme og sukkersyke.

Steinar
Steinar
Svar til  Limmy
4 år siden

Du høres ut som en junkie som tror han filosoferer. Bli nykter!

Petter
Petter
Svar til  Thule
5 år siden

Gratis tips til redaksjonen: om dere noen gang ønsker å bli tatt seriøst så med dere begynne å luke ut, og her melder Thule seg på som en man kan sette på skogen. Thule gjør her en kjempejobb for å få dere til å se ut som en gjeng idioter.

Roar
Roar
Svar til  Petter
5 år siden

Hva om Thule ikke er medlem, og dette er et kommentarfelt hvor de aller fleste kan kommentere? Skjønner poenget ditt, men folk bør vel kunne forstå at ikke-medlemmer også kommenterer her. Akkurat som i et kommentarfelt hvilket som helst annet sted. Vel og merke, takhøyden er nok langt større her enn i de aller fleste andre kommentarfelt.

Martin
Martin
Svar til  Petter
5 år siden

Kommentarfeltet er åpent for alle.
Et individ i et kommentarfelt trenger ikke å si ting som organisasjonen stiller seg bak. Sålenge folk ikke går til personangrep synes jeg folk kan få kommentere og diskutere så mye de vil. Motstandsbevegelsen står tross alt for sann ytringsfrihet.

Johan G
Johan G
Svar til  Limmy
5 år siden

Sier du det samme om Antifa og andre venstreorienterte grupperinger som faktisk står for provokasjon og angrep? Den finske gren ble forbudt fordi en narkoman som oppførte seg truende og spyttet mot aktivistene fikk et spark. Han døde flere dager senere, ikke pga.sparket, men fordi han var en tung misbruker av narkotika. Denne personen stakk fra sykehuset og tok narkotika, hvilket han døde av. Og derfor ble også nasjonalsosialisten frikjent. Med andre ord var han ikke skyld i provokatørens død. Når nasjonale ytrer seg offentlig mobiliserer venstreekstremister seg og går til angrep. Dette har man nå en rekke bevis på,… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Johan G
5 år siden

Vel.

Jeg ser hva som blir skrevet både av inlegg og artikler og anser sjansen for at det som blir skrevet er sant. Jeg ser også på hvordan ordensmakten reagerer og drar mine slutninger.

Vil ikke en bedre løsning være å prøve å jobbe med grunnen til hatet deres? Plassere det riktig. Jeg tror det ville vert mye mere verdifullt for dere. Og så hadde politi og rettssakpersonell slippe å gå barnevakt.

Videoen på nrk sier en del. Dette er blitt kalt selvforsvar av temmelig mange av dere. Sånne ting påvirker troverdigheten deres.

Han døde av hjerneblødning står det… Vel…

Roar
Roar
Svar til  Limmy
5 år siden

Det hat-kortet deres begynner å bli noe kjedelig. Enhver kan jo kalle sin kritiker for hater. Prøv deg på en ny hersketeknikk.

Limmy
Limmy
Svar til  Roar
5 år siden

Er dere kritiker av meg? Hva er det jeg kritiseres for?

Roar
Roar
Svar til  Limmy
5 år siden

Du ser sannheten i de videoer vi har tatt. Er derfor filming er så viktig, ettersom de etablerte medier støtt farer med løgner.
Men du tror jo på alt hva de etablerte medier sier kan jeg tenke meg, så er vel ikke rart du har et vrangbilde av Motstandsbevegelsen.

Roar
Roar
Svar til  Limmy
5 år siden

Haha. Joda, vi tar ansvar for våre egne handlinger. Det synes jeg dere motstandere også skulle begynt med. De handlinger vi utfører er jo tross alt mot angrep, sabotasje og provokasjon fra politiske motstandere. Vi går ikke til angrep uten først å ha blitt angrepet, etc. Tygg litt på den.

Hatkriminell
Hatkriminell
5 år siden

De kan ta våre organisasjoner, og de kan ta vår frihet. Men de kan ALDRI ta vår sinne!

Limmy
Limmy
5 år siden

Hva er rettens grunn?

Gul
Gul
Svar til  Limmy
5 år siden

At de bryter mot «god skikk».

Limmy
Limmy
Svar til  Gul
5 år siden

Blir det noe ala drapstrusler, voldstrusler og oppfordring til dette?

Steinar
Steinar
Svar til  Limmy
4 år siden

Snakker du om venstreekstremister nå? Masse drapstrusler, voldstrusler og oppfordring til dette blant de krapyler. Du kan jo ta en titt i deres Facebook-grupper.

Roar
Roar
Svar til  Limmy
5 år siden

Som de har sagt; ikke på bakgrunn av noe kriminelt, eller at man anses som kriminelle. Heller ikke på bakgrunn av at vi skulle «talt usannt», men rett og slett fordi vi skulle bryte mot «god skikk» som er en svevende gummiparagraf i Finland. Denne absurde loven kan tolkes som man vil og misbrukes av de som styrer for å hindre politisk opposisjon. Som de også har uttalt; de anser Motstandsbevegelsen som «for seriøs» og at man vinner terreng, hvilket de anser som en trussel for deres egen makt. Der har dere deres såkalte «demokrati» som dere så frekt gjemmer… Les mer »

Steinar
Steinar
Svar til  Limmy
4 år siden

Dommen var helt klart bestemt før rettssaken kom opp. Rettssaken var en ren komedie.

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Ekte opposisjon godtar tydeligvis ikke ekstremistisk-globalist okkuperte myndigheter, multi-kulti enten man vil eller ikke. La folket få komme til tale går jo ikke, pro-nordiske meninger må forbys for at folkemords agendaen skal kunne få fortsette. Desperat og skummel utvikling. Dårlig trekk av myndighetene, det beviser kun deres dårlige argumenter når man må forby pro-finsk og pro-nordiske meninger. Snakk om å lage ris til egen bak. Krampetrekninger fra et døende system med anti-nordiske svikere.

Jan-C. Pedersen
5 år siden

Dem kan forby oss så mye dem vil, vi gir oss ikke. Seier eller død!

Kim
Kim
5 år siden

«To find out who rules over you simply find out who you are not allowed to criticize» Voltaire.

Dette vil ikke stoppe oss og vil igjen bare føre til økt radikalisering.

Roar
Roar
5 år siden

Det er på denne måte man skaper «monstre». Ved å ta fra rettigheter og kneble. Det at ikke flere har fått nok og eksplodert til nå er et mirakel. Må mye selvbeherskelse til.

-
-
5 år siden

En organisasjon hvor som dreper meningsmotstandere må forbys.

Thule
Thule
Svar til  -
5 år siden

Helt enig. Kommunismen må forbys i norden. Ingen ideologi har krevd flere liv enn den.

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
5 år siden

Jeg tror det heller er ekstremisme og ikke polirikk som dreper.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Limmy
5 år siden

Å? Er ikke alle nasjonalister kaldblodige mordere a Limmy? Grunnen til panikken hos myndighetene og cat ladies som deg selv, er at Motstandsbevegelsen har et 100% sannferdig budskap som stadig flere får øynene opp for.

Limmy
Limmy
Svar til  JudasGarSviker
5 år siden

Jeg har fremdeles ikke kalt noen mordere. Drapstrusler derimot. Og herverk og terror. Hatretorikk osv.

Jeg har sett flere eksempler på hva dere kaller irettesettelse og selvforsvar og jeg er blitt truet med irettesettelse selv om jeg ikke godtar filosofien til the hitler boys.

En irettesettelse der den irettesatte ikke overlever.

Det er delvis grunnen til at politi og andre reagerer på hærverk raidene deres.

Roar
Roar
Svar til  Limmy
5 år siden

Du har bare antydet det Limmy. En taktikk også mediene har benyttet seg av. Ellers er du flink til å overdrive og holde igjen informasjon som burde vært med i dine utsagn. Løgner har du heller ikke holdt deg for god for. Med drapstrusler sikter du vel til det at vi mener ledende politikere som er skyld i dagens norskfiendtlige politikk fortjener å bli stilt til ansvar for høyforræderi? Hærverk og terror…? Du mener kanskje det at noe går ødelagt om man går til motangrep mot venstrepøbelen, og at disse angripere kanskje føler det som terror å bli irettesatt? Vel,… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Roar
5 år siden

Hatretorikk er å utnytte andres hat. Som frp når de spiller på folks redsel for arabere, islam og terror. Sannheten forsvinner gjerne i en kamp for å få tilhengere. Her er hatretorikk veldig effektivt fordi dere er så redde og dere vet ikke hva dere er redde for. Redsel er roten i hat. Dette blir utnyttet via hatretorikk i artiklene her og lederene synes sikkert det er herlig at dere dilter etter. Hadde dere derimot turt å gi slipp på den tryggheten i å få beskjed om hvem dere er og hva dere skal hate, og kunne jobbet mere produktivt… Les mer »

Roar
Roar
Svar til  Limmy
5 år siden

Og du gjør hva Limmy? Se deg selv i speilet før du kommenterer, ellers kan det fort bli litt hyklerisk og komisk. Du utnytter kanskje ikke folks redsel for nasjonalsosialister og maler et bilde av terror og konspirasjonsteorier som at vi «ønsker å utrydde alle ikke-hvite», osv.? Forskjellen på oss og slike som deg er at det ligger fakta bak det vi sier, og ikke bare påstander og fantasier 😉 Du er som en papegøye som bare repeterer ord som hat, hatretorikk, ekstremisme, uten å ha tenkt noe dypere ved det. Angående redsel, så er det klart at masseinnvandringen har… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Limmy
4 år siden

Regner med at du har veldokumenterte eksempler i fleng? Så ikke noen får inntrykk av at du bare slenger rundt deg med påstander og føleri mener jeg.

Limmy
Limmy
Svar til  JudasGarSviker
4 år siden

På hatretorikk? Se på voldtektsartiklene deres. Bare muslimer som gjerningsmenn. Målet med dem er ikke nyheter eller sannheten. Målet er å mate hatet deres mot muslimer.

Når dere snakker sammen snakker dere som om muslimer er de eneste som voldtar, så det fungerer kjempebra.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Limmy
4 år siden

Kan bare snakke for meg selv her Limmy, men jeg hater hverken muslimer eller brune folk generelt. Jeg hater heller ikke hjemløse narkomaner, men jeg inviterer dem ikke hjem til meg for å bo sammen med familien min. Nekter du for at muslimer er overrepresentert på voldtektsstatistikker over hele Europa?

Limmy
Limmy
Svar til  JudasGarSviker
4 år siden

Ja. De fleste voldtekter skjer i nære relasjoner.

Roar
Roar
Svar til  Limmy
4 år siden

Hvor mye vet du om at voldtekter ikke skjer i deres nære relasjoner også? Som innad i deres familie. Det er vel langt større odds for at disse voldtekter ikke blir anmeldt og således ikke kommer frem i lyset. I deres kultur blir jo voldtekt sett på som kvinnens feil, og kvinnen er nokså underdanig mannen. At mange av disse kvinner ikke skulle tør å gå til politiet og anmelde er jeg helt overbevist om. Om man sammenligner det norske folk i Norge og det somaliske folk i Somalia så vil nok voldtekter i nære relasjoner være langt høyere i… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Limmy
4 år siden

Wow! Du ER virkelig jødisk du Limmy. Hvis det har vært noen tvil tidligere er den borte nå. Kos deg videre.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Limmy
4 år siden

Dette blir for drøyt Limmy, her vet du bedre! Faktisk har vi igjen og igjen påpekt at disse en-saks grupperingene (eksempelvis Pegida), som kun synes å være opptatt av Islam, representerer noe helt annet enn det vi står for. Vi er opptatt av å bevare det nordiske folk, og slik sett er det selvfølgelig innvandring generelt vi har problemer med, og ikke muslimer spesielt. For øvrig ville jeg satt pris på om du faktisk tok deg bryet med å lese vårt program i stedet for å synse. Gjør du det, finner du at religionsfrihet vil finne sted i et fremtidig… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Limmy
4 år siden

Står det at alle er muslimer Limmy? Eller kanskje det er slik at man har opplyst om deres opprinnelige nasjonalitet/etnisitet? Det er nå verdt å vite at kriminaliteten har økt betraktelig som følge av økt fremmedinnvandring. Politikerne har importert problemer som går på bekostning av det norske folk, og da er det bare rett å føre dette frem i lyset, slik at det norske folk kan se omfanget og konsekvensene av masseinnvandringen, og forhåpentligvis skape en vekkelse som kan bidra til at man får stopp på denne utviklingen. Når løgnpressen av politiske årsaker velger å dysse ned, eller ikke omtale… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Limmy
5 år siden

Fordømmer du terroristen Sjakan som drepte mennesker som stod i veien for globalistenes politikk under krigen, eller er det ok å likvidere folk bare man gjør det i globalismens navn?

Limmy
Limmy
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Jeg vet ikke hva en globalist er. Jeg vet det er en flokse her inne men bortsett fra det kjenner jeg ikke uttrykket.

Og har du info om denne sjakan? Mener du kjakan? Motstandsmannen?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Limmy
5 år siden

Terroristen Kjakan ja, i godt selskap med lystmorderen Gulosten. Begge var go´kompiser til globalist-Haakon.

«Motstandsmenn» er alle som kjemper mot den kriminelle globalistiske eliten og Federal Bank Reserve/rothschild-dynastiet. Kort sagt alle som vier sitt liv til å bekjempe kriminelle.

Limmy
Limmy
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Jeg har lest en del bøker om motstandsmenn men ikke noen om kjakan direkte så jeg vet ikke hvilke aksjoner han personlig drev med. En terrorist utfører handlinger for å skremme. Nå kan man vel argumentere for at han satte sine nærmeste i fare ved å motarbeide okupasjonen men at så mange ble redd eller at handlingene hans skremte befolkningen er vel feil. Mange av dem som ble truet av naziene ble hjulpet i sikkerhet av disse folkene og det vil vel da være det motsatte av terrorisme. Som sagt. Hva du personlig kaller han har ingenting å si. Det… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Limmy
5 år siden

Jeg gidder ikke å klikke på noen av lenkene dine, Limmy. La oss bare være enige om at vi er uenige om alt. ‘One man’s terrorist in another man’s freedom fighter’, som det heter. Knus globalismen?

Johan G
Johan G
Svar til  Limmy
4 år siden

Å lese bøker tviler jeg på at du i det hele tatt gjør!

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Limmy
4 år siden

Limmy kommer stadig med unnskyldningen; «Jeg vil bare vite hvordan dere tenker.. «

Johan G
Johan G
Svar til  Limmy
4 år siden

Av all den tid du har brukt på denne nettsiden, så vet du enda ikke hva globalisme/globalist er? Og du mener at du ikke har hørt globalister kalle seg selv det? Er du innelåst noe sted? Har du sett verden de seneste årene? Får du tillatelse til å følge med på tv i det hele tatt? Eller er du bare sinnssykt treg av deg?

Limmy
Limmy
Svar til  Johan G
4 år siden

Det dere ser på som en globalist er en av disse båsene jeg har omtalt.

Steinar
Steinar
Svar til  Limmy
4 år siden

Oi, huffda…båser. Tenk å kalle noen kommunister, frp-tilhengere, nazister, terrorister, ekstremister… Du ville vel aldri funnet på å sette noen i bås Limmy, ville du vel?

Roar
Roar
Svar til  Limmy
5 år siden

Ekstremisme, nok et ord dere globalister har tatt monopol på. Men med den agenda dere har er det vel ikke noe som kan kalles mer ekstremt. Dvs. ekstremt negativt. Å være «ekstrem», dvs. å brenne for en sak, er ikke nødvendigvis noe negativt. Det avhenger jo av hva saken er. Det å kjempe for å bevare ens folk kan nok ikke sies å være negativt, tvert om. Det er heller ikke noe nytt og ekstremt, ethvert folk har i sin historie kjempet for sin eksistens. Det er en naturlig forsvarsmekanisme, som bygger på kjærlighet til sitt folk. Derimot er det… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Roar
5 år siden

Ekstremister følger visse kjennetegn. Svart/hvit verden er vel den mest tydelige. Som her. Nazismen eller ingenting. Og å drepe folk som ikke er nazier er helt ok. Man finner ofte en dyrket offerrolle der man er hellig og alle andre tar feil. Dette finner man her og i ulve/miljø/dyrevernere og hos is og alle ekstremistorganisasjoner. Ideeologien er stort sett den samme. Ingen der er intresert i nazismen eller dyrevern. Det er hellighetsfølelsen som er viktig. Den store hvite ridderen mot verdens uforstand. Når dere snakker om folkemord så er det et godt eksempel. Når å hjelpe noen flykninger blir til… Les mer »

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Limmy
4 år siden

Greia er bare at du tar så feil av oss som det går ann og ta det. Vi er bare helt vanlige folk , Limmy. Folk med litt livserfaring, som ikke vil at våre etterkommere skal bli kneblet av et kommunistisk regime som jobber for Islam og forventer at vi og våre etterkommere skal jobbe for det samme. Den der ‘svart/ hvitt’ greia du prater om finner man noe av i NMR ja, hvor noen her kan ta litt vel mye av ved og f.eks ikke stille seg åpen til *kontruktiv* kritikk fordi enkelte er litt ‘fastlåst’ osv ja, så… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  NordenSkjold
4 år siden

Men hvor er den kommunismen da? En ting jeg ser gå igjen i hatretorikk er den klart definerte fienden. Fienden er veldig klar her der grupper blir plassert i båser. Kommunismen er en sånn bås. Og der er hele regjeringen, motdeminstranter, jeg, andre som er uenige. Og det er ingen nyanser. Det er ikke forskjell på Stoltenberg og pol pot eller ap og høystalinismen. Kommunismens historie er massiv og kompleks. Det er da ikke en fast ideologi. Om man synes en stat er en god ide så betyr ikke det at man synes gulag er en god ide. Og tror… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Limmy
4 år siden

Du setter kanskje ikke oss i bås da Limmy? For deg og dine likesinnede så er jo alle og enhver «nazister», «rasister», og «antisemitter». Det er vel heller ingen nyanser når dere setter innvandringsmotstandere i bås, er det? Du selv virker jo til å tro vi er det samme som Sian og Pegida. Og Frp ser du vel på som «nazister»? Å sette noen i «bås» er ikke nødvendigvis feil. Feilen oppstår vel heller når man setter de i feil bås. Er man en kommunist, ja da er man en kommunist. Selv er jeg nasjonalsosialist, og da ønsker jeg å… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Johan G
4 år siden

Hvorfor er det klart at man har en fiende? Jeg har ingen fiender, og ting jeg hater er ytterst få. Hva er en fiende for deg? Vet du hva du mener når du bruker ord som kommunister eller sionister? Hva er en kommunist i dine øyne?

Johan G
Johan G
Svar til  Limmy
4 år siden

Så med andre ord er du en ekstremist Limmy. Du er jo ganske så svart/hvit eller hva? Som at globalismen er helt fantastisk og nasjonalsosialisme er satan selv. Offerrollen er noe man tar på seg, uavhengig om man faktisk er et offer eller ei. Motstandsbevegelsen kjører offensivt og ikke defensivt, de tar ikke på seg offerrollen og gråter ut, men tvert om kjemper offensivt. Venstreekstreme, og jøder spesielt, er derimot veldig på det å kle seg i offerrollen, og det uten at de også har grunnlag for å være et offer. Disse folk må jo ha slått verdensrekord på å… Les mer »

Roar
Roar
Svar til  -
5 år siden

Ingen som er drept av Motstandsbevegelsen. Begynn å følg med. Er det voldeligheter du sikter til så ta en titt på venstreekstreme grupperinger, istedet for å klage når noen setter disse på plass.

Johan G
Johan G
4 år siden

For de som enda ikke har fått med seg saken; Motstandsbevegelsen er ikke skyld i noens død: https://www.frihetskamp.net/tingretten-jesse-torniainen-er-ikke-skyldig-i-karttunens-dod/

Limmy
Limmy
Svar til  Johan G
4 år siden

Det kunne vel ikke bevises. Dere var heldige der.

Å dø av hjerneblødning kort tid etter den trøkken der er selvfølgelig helt tilfeldig.

Limmy
Limmy
Svar til  Limmy
4 år siden

Serlig siden han var narkoman og en fiende.

Steinar
Steinar
Svar til  Limmy
4 år siden

Jada Limmy, vi smekker ned folk kun fordi de er en narkoman og en fiende. Haha. Han var så uskyldig att.

Limmy
Limmy
Svar til  Steinar
4 år siden

Hva er en ok grunn for å sparke ned en person da? Om han ikke er uskyldig så kunne dere gått til politiet.

«ja men han begynte og han gjorde det og det fungerer dårlig»

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Limmy
4 år siden

Hadde du snudd ryggen til og gått til politiet hvis noen hadde angrepet en av dine nærmeste på gaten Limmy? Eller hadde du prøvd å stanse vedkomne selv?

Johan G
Johan G
Svar til  Limmy
4 år siden

Vi er ikke passifister Limmy, og vi vender ei heller det andre kinn til. Om noen opptrer aggressivt ovenfor meg, spytter på meg og begynner å fikle etter noe i jakken sin, da griper jeg inn og irettesetter vedkomne.

Fokuset deres burde vel istedet vært å ikke gå til angrep, ikke opptre truende, ikke spytte og ikke sabotere, så hadde det heller ikke vært grunnlag for å irettesette dere.

Limmy
Limmy
Svar til  Johan G
4 år siden

Om fokuset deres burde være det, så burde også ditt fokus være det. Loven er lik for alle

Limmy
Limmy
Svar til  Limmy
4 år siden

Og å gå egne veier med lover og rettferdighet er anarkisme. Dere er sikkert ikke pasifister men det har ikke noe med dette å gjøre.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Limmy
4 år siden

Hvis noen spytter på meg eller en vennine så hadde jeg instinktvis klint til angriperen så hardt at vedkommende hadde mistet balansen/brukket nesen. Hvis noen spytter på deg må du anta at deres neste trekk er å trekke en kniv og/eller at de har HIV og du har derfor et borgersansvar med å nøytralisere trusselen. Det kalles selvforsvar og er helt innenfor lovens rammer:)

Limmy
Limmy
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Jeg er usikker på hva man kan gjøre i selvforsvar men å slå, nok til alvorlige skader er ikke en ok reaksjon på spytting. Det sparket på videoen er ment for å skade. Av situasjoner der et menneske spytter så er det ekstremt sjeldent at våpen blir dratt. For meg vil det være en kraftig overreaksjon og jeg mistenker mere at det er hevn. Desverre vil jeg nok se den reaksjonen i sammenheng med alt hatet og ideen dere har om «fienden» og hva som dere mener er ok å gjøre med dem. Men jeg forstår at dere ble provoserte.… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Limmy
4 år siden

Av erfaring vet jeg at voldspersoner i Oslo sentrum pleier å spytte før de ypper til bråk. Det har hendt meg tidligere at jeg trodde at en slik person bare var mentalt ustabil og jeg stilte meg derfor avventende og passiv til spytteren. Deretter fikk jeg uprovosert et grep om halsen og personen prøvde å slå hodet mitt bakover mot en stålstolpe. Jeg fikk heldigvis klint til vedkommende mot nesepartiet flere ganger. Dette fikk meg løs fra angriperen. Jeg anbefaler alle nasjonalsinnede om å svare på momentant mot en spytter. Det kan redde livet ditt og andres.

Limmy
Limmy
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Jeg har blitt spyttet på og dyttet nok til å knekke ribben men jeg har aldri følt for å slå noen. Sjangsen for at sånne slag bare gjør situasjonen verre er veldig stor.

Nå vet jeg ikke hva du har opplevd men for meg er dette store overreaksjoner. Og det tror nok en rettsal vil gjøre også. Om dette er vanlig for deg så kan det være problemer med miljøet rundt deg. Hva er grunnen? Det er ikke vanlig.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Limmy
4 år siden

Jeg gikk i helt normale klær, helt normal hårklipp, hadde handlet sko, ble angrepet på Oslo S midt på lyse dagen av en person jeg først trodde var syk, men som trolig ville rane meg. Dette er ikke uvanlig. Dette hender mange etnisk norske personer i Oslo hver uke, men folk gidder ikke å anmelde voldshendelser lenger siden politiet i Oslo ikke bryr seg om borgernes sikkerhet. Moro at du prøver å blame meg med antydninger på slutten om at jeg på en måte skal ha invitert til bråk. Får vel skylle på mitt provoserende «white privilege». Lol!

Limmy
Limmy
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Og dette skjer med deg ofte? Hvor ofte skjer det med deg? Eller hvor ofte skjer det med en gjennomsnittlig person i Oslo?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
4 år siden

Bara bagateller som sker allt før sällan før att vara värt bryet att uppmärksamma. Som kvinnan i Volda.

https://www.frihetskamp.net/ung-kvinne-overfalt-og-utsatt-for-grov-vold-i-eget-hjem/

Hur ofta sker det i Volda egentligen?
Märker att du førsøker lägga skulden på Anonymsurfer før att ha blivit spottad på i offentligheten. Du menar kanske att han borde hålla sig hemma och därfør får skylla sig själv?
Det hjälpte inte kvinnan i Volda. Men fy på oss som visar till ett i raden av tusentals enkeltillfällen som inte bildar mønster när det aldrig har varit bättre och tryggare än nu.

Limmy
Limmy
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Jeg forstår reaksjonen hans med et så brutakt angrep (slag for å skade) om det skjer ofte. La oss si om han opplever det hver måned for eksempel, men om det er et engangstilfelle så er det en kraftig overreaksjon. Jeg tror ikke sånne hendelser er så vanlige så om det skjer ofte med han så vil jeg lure på hvilke miljø han går i eller om han vil det selv. Hvem som har skylden er enkelt. Den som spytter har skyld i spyttingen og den som slår har skyld i slåingen. Og prøv for en gang skyld å ikke… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Limmy
4 år siden

Det er fordi du ikke har et spor av testosteron i kroppen det Limmy. Jeg mistenker også at du er en feiging og en kujon uten ære og ryggrad.

Vidar
Vidar
Svar til  Limmy
4 år siden

Det forbanna pakket som bestandig skal opptre som noen jævler mot folk som har andre meninger enn de selv fortjener en smekk om fingrene om de konfronterer og oppfører seg aggressivt. Forbaska pøbler. Bare skriking og ypping. Og skrike gjør de når retten som er kjent for å hate «nazister» måtte erkjenne at finnen ikke var skyld i junkiens død. Tror du ikke retten ville dømt finnen om det var den minste mulighet for å gjøre det? Junkien valgte som han gjorde så mange ganger før, proppe seg full av narkotika, og det ble hans død. Case closed!

Steinar
Steinar
Svar til  Limmy
4 år siden

Godt du ikke er en dommer, eller lege Limmy.

Steinar
Steinar
Svar til  Limmy
4 år siden

Ett enkelt spark. Hvem hadde vel regnet med at personen var så veik?

Thule
Thule
Svar til  Steinar
4 år siden

Hvis politiet hadde gjort jobben sin ville det aldri hendt. Men de VIL at slike ting skal skje. De lar venstrepøbel agitere, provosere og true helt til nasjonalister ikke ser noen annen utvei enn å nøytralisere trusselen SIDEN POLITIET IKKE GJØR DET!

Er det en ting NMR skal ha, så er det at de er tålmodige og overbærende.

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
4 år siden

Nei, jeg tror ikke politiet prioriterer spytting jeg heller. Men politiet kommer til å bry seg om slag.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
4 år siden

http://www.st.nu/medelpad/sundsvall/forsokte-smitta-polis-med-hepatit-c
«Fylleristen har hur som helst gjort sig skyldig till försök till grov misshandel och dömdes att betala 10 000 kronor för kränkning och sveda och värk.»
Kanske bara blir en prioritet før polisen då de sjelva er mottagare før spottloskan?
Er det inte dags du tar en paus i ljugandet nu Limmy?
Du har ljugit øver en vecka i streck dygnet runt.
Du ljuger extremt mycket.
Du er en extremist.

Limmy
Limmy
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Jeg vil tro det er verre å angripe politi enn andre siden politiet er ordensmakten. Jeg er veldig usikker på jussen der.

Mener du med dette at siden du har funnet et tilfelle av at spytting har blitt straffet så er det et løfte eller at dere skal ha krav på noe om noen spytter på dere. Og på en eller annen måte rettferdiggjør det et sånt spark som det på den videoen? Verden er ikke svart/hvit. Det er ikke så enkelt.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
4 år siden

Flytta inte fokus nu.
Man spottar inte på folk. Men om man endå veljer att gøra det får man rekna med att det blir konsekvenser.
Inte ens bilar kan man spotta på ostraffat.
http://www.ystadsallehanda.se/ystad/spott-pay-grannens-bil-kostar-10000-kronor/
Ta dig lite tid att googla istellet før att sprida løgner på frihetskamp. Det finns hundratals exempel och lagstiftningen er solklar.
Och du Limmy, verlden går inte under bara før att man inte får spotta på vad eller vem man vill ostraffat.
Ler dig leva med det.

Limmy
Limmy
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Så du mener det sparket var en grei reaksjon? Helt ok gjort?

Heidi S
Heidi S
4 år siden

Dette kommer til å slå tilbake på dem.