Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Finlands selvstendighetsdag ble feiret i Helsinki

Finlands selvstendighetsdag ble feiret i Helsinki

7

KAMP På fredag ble Finlands selvstendighetsdag feiret med to demonstrasjoner i Helsinki.

Den første demonstrasjonen ble arrangert av Soldiers of Odin. Dette etter at den nasjonalsosialistiske gruppen Kohti Vapautta!, som tidligere har vært arrangør, ikke fikk arrangere demonstrasjonen i år fordi at politistyret mener at organisasjonen er en fortsettelse av Den nordiske motstandsbevegelsen som for tiden er forbudt i Finland.

En delegasjon på ca. 30 menn og kvinner fra Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge og Sverige deltok dog i demonstrasjonen. Organisasjonens leder, Simon Lindberg, holdt også den siste talen under demonstrasjonen. Under demonstrasjonen talte også en tysk kamerat fra Der Dritte Weg samt fire finske talere; to fra Soldiers of Odin og to fra Kohti Vapautta!, som talte som privatpersoner.

I det store og hele gikk demonstrasjonen problemfritt og venstreekstremisten Elias Lodin, som hadde reist fra Sverige, klarte å bli arrestert av politiet etter at han på samlingsplassen oppførte seg som den idioten og klovnen han er.

Da den første demonstrasjonen, som samlet over 300 deltakere var over gikk i prinsipp alle nasjonalister videre til samlingen for den patriotiske 6/12-demonstrasjonen. Med fakler i hendene marsjerte ifølge arrangøren 2 000–3 000 patrioter for å feire Finlands selvstendighet.

Som vanlig var kommunister og andre røde avvikere ute for å forstyrre og ødelegge feiringen med bråk og sitt blotte nærvær. Disse var dog ingenting i forhold til den store massen av patrioter som foruten å rope antikommunistiske slagord også kastet i det minste én fakkel og en kinaputt rett inn i en av de røde pøblene. Det går også et rykte om at en kommunist ble tilrettevist i løpet av natten, hvilket kan ha vært hevn for et feigt overfall som en gruppe rødinger gjennomførte mot en ensom aktivist utenfor hans bolig tidligere på dagen.

Kampen for frihet går videre i Finland!

7
Delta i debatten

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
HanneSteinarHallvorHugoMarius Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Marius
Marius

Mine brødre og søstre – Europa våkner!
Seieren er innen hånds rekkevidde.
Hill seier!

Hugo
Hugo

Hell seger!

Hallvor
Hallvor

Rødstrømpene fikk som fortjent. Hill seier

Steinar
Steinar

Venstreekstremistene er så hjernedøde klovner at de tilogmed ydmyker seg selv ved å kle seg ut som en.

Steinar
Steinar
Hanne
Hanne

Fabelaktig!

trackback

[…] Demonstrasjoner i Finland […]