Hjem Nasjonal kamp Finske hjelpen donerte mat og klær til utsatte finner

Finske hjelpen donerte mat og klær til utsatte finner

5

FINLAND Motstandsbevegelsen i Finland har den siste tiden hjulpet utsatte finner ved å blant annet dele ut forsyninger til dem. Alt fra mat til klær har blitt delt ut for å gjøre livet litt mer utholdelig for de glemte borgerne.

«Finske hjelpen» på plass i Helsingfors for å dele ut forsyninger.
«Finske hjelpen» på plass i Helsinki for å dele ut forsyninger.

Den 21. desember organiserte Motstandsbevegelsen i Finland en aksjon sammen med ulike frivillige. Denne gangen delte aktivistene ut forsyninger i Kvarnbäcken i østre Helsinki til den stadig økende mengden av finner som ikke lengre har råd til livets grunnleggende nødvendigheter, mens såkalte flyktninger får det meste gratis, og i tillegg får service døgnet rundt i asylmottakene rundt om i landet.

I løpet av høsten har en polarisering av samfunnet økt betydelig. Ifølge offentlig statistikk var det over 200 000 arbeidsløse i landet i november og regjeringen planlegger nye kutt som vil ramme de allerede utsatte finnene. Alt for å kunne finansiere den absurde invasjonen av ikke-europeiske lykkesøkere.

Aktivistgruppen i Helsinki ønsket å bidra ved å tilby finnene som var dårlig stilt, en litt bedre jul og delte derfor ut mat og andre nødvendigheter. Ifølge finske politikere skulle Finland kunne ta imot hundretusener av innvandrere, mens deres eget folk lider av sult. Selv om aktivistene hadde tatt med seg rikelig med mat og annet, holdt det likevel ikke til alle de trengende. Menneskene var likevel takknemlige for den hjelp de fikk og aktivistene fikk positiv respons og oppmuntring. Aktivistenes Finske hjelpen-vest vekket også en stor interesse blant folk.

Poser med mat som ble delt ut til de dårlig stilte finske medborgerne. Finske hjelpens symbol pryder posene.
Poser med mat som ble delt ut til de dårlig stilte finner. Finske hjelpens symbol pryder posene.
Alt fra mat, klær og sko til leker ble delt ut.
Alt i fra mat, klær og sko til leker ble delt ut.

Finske_hjelpen-skoFinske hjelpen har også begynt å dele ut klær til fattige finske barnefamilier takket være donasjoner av klær gruppen nylig har fått. Donasjonspakken inneholder blant annet olabukser, treningsdresser, sko, jakker, smekker og skjorter av ulike slag. Klærne passer både til barn og ungdommer og er i god stand, selv om de er brukt. Sist søndag pakket hovedstadsregionens aktivister nærmere 20 pakker med klær og det finnes enda mer arbeid å gjøre. Etter den første donasjonen har folk donert enda mer.

Vi ser det som vår plikt å hjelpe finske barnefamilier som lever under fattigdomsgrensen, mens organisasjoner som Røde kors heller fokuserer på å bake boller og organisere aktiviteter for «asylbarn». I dag øker befolkningen kun på grunn av innvandringen, og i kjølvannet forfaller samfunnet og kriminaliteten øker eksplosivt. Vi anser at finner skal være i stand til å starte en familie uten å bli begrenset av dårlige tiders økonomi, og at pengene som multinasjonale banker og masseinnvandringen sluker – egentlig burde gått til finnene.

Finske hjelpen vil nok en gang takke alle de generøse bidragsgivere. Hver og en som erkjenner organisasjonens ideologi og dens verdier kan hjelpe til på en unik og betydningsfull måte!

Se klipp fra en av Finske hjelpens aksjoner nedenfor:

/ Redaksjonen på Patriootti.com

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg