Hjem Nyheter Norge Fjørtoft vil ha norske fotballag til å bære homopropaganda på banen

Fjørtoft vil ha norske fotballag til å bære homopropaganda på banen

KULTURMARXISME Fjørtoft ser ut til å ha latt seg lure av homolobbyens propaganda og vil nå at norske fotballag skal bære kulturmarxistisk homopropaganda på fotballbanen.

Jan Åge Fjørtoft.

Den tidligere landslagsspilleren og fotballprofilen Jan Åge Fjørtoft ser ut til å ha latt seg lure av homolobbyens propaganda, og vil nå at norske fotballag skal bære homopropaganda på banen under E-cupen. Dette i form av et armbind i regnbuefarger. I PK-tradisjonen tro gir han uttrykk for at det handler om å vise støtte til «homofiles rettigheter».

Fjørtoft mener stuntet er en god idé og oppfordrer samtidig til å provosere nasjoner som motsetter seg homolobbyens strategiske utnyttelse av homoseksuelle – det vil si som brekkjern for å normalisere og popularisere kulturmarxismens/homolobbyens dekadente gift.

– Det var en herlig idé som ble skapt mens vi pratet. Det er en fantastisk god idé. Jeg vil oppfordre norske klubber som skal ut i Europa, spesielt de som skal ut i kamper i land hvor de homofile ikke har like gode vilkår som her hjemme, om å spille med regnbuefarger på kapteinsbindet. Det vil være et fantastisk og tydelig signal om vi får til det, sier Fjørtoft.

I en noe homo-erotisk kommentar drømmer Fjørtoft seg videre bort, og uttrykker håp om at fotballspillere i det minste internt i garderoben skal komme ut som homoseksuelle.

– Jeg får en god følelse når jeg tenker på dem som har stått fram i garderoben og sagt at «han er homofil» og at han da blir litt beskyttet, fordi han ikke er helt klar til å stikke seg fram.

Relaterte artikler:
Hva er kulturmarxisme?
FILM: Hva er kulturmarxisme?
Knus homolobbyen!
– Den siste utposten i kampen mot homolobbyen!
Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Homobevegelsen må gjennomskues
Syv år gammel gutt utnyttes i pride-parade
Barnehager arrangerer homo-parader – vil hylle «mangfold»
Svenske foreldre indoktrinerer sine barn til å bli kjønnsløse
Den svenske grunnskolen får ikke lenger benevne barn som gutter og jenter
Stadig flere begynner å bli lei av homolobbyen