Hjem Nyheter Norge Fjørtoft vil ha norske fotballag til å bære homopropaganda på banen

Fjørtoft vil ha norske fotballag til å bære homopropaganda på banen

11

KULTURMARXISME Fjørtoft ser ut til å ha latt seg lure av homolobbyens propaganda og vil nå at norske fotballag skal bære kulturmarxistisk homopropaganda på fotballbanen.

Jan Åge Fjørtoft.

Den tidligere landslagsspilleren og fotballprofilen Jan Åge Fjørtoft ser ut til å ha latt seg lure av homolobbyens propaganda, og vil nå at norske fotballag skal bære homopropaganda på banen under E-cupen. Dette i form av et armbind i regnbuefarger. I PK-tradisjonen tro gir han uttrykk for at det handler om å vise støtte til «homofiles rettigheter».

Fjørtoft mener stuntet er en god idé og oppfordrer samtidig til å provosere nasjoner som motsetter seg homolobbyens strategiske utnyttelse av homoseksuelle – det vil si som brekkjern for å normalisere og popularisere kulturmarxismens/homolobbyens dekadente gift.

– Det var en herlig idé som ble skapt mens vi pratet. Det er en fantastisk god idé. Jeg vil oppfordre norske klubber som skal ut i Europa, spesielt de som skal ut i kamper i land hvor de homofile ikke har like gode vilkår som her hjemme, om å spille med regnbuefarger på kapteinsbindet. Det vil være et fantastisk og tydelig signal om vi får til det, sier Fjørtoft.

I en noe homo-erotisk kommentar drømmer Fjørtoft seg videre bort, og uttrykker håp om at fotballspillere i det minste internt i garderoben skal komme ut som homoseksuelle.

– Jeg får en god følelse når jeg tenker på dem som har stått fram i garderoben og sagt at «han er homofil» og at han da blir litt beskyttet, fordi han ikke er helt klar til å stikke seg fram.

Relaterte artikler:
Hva er kulturmarxisme?
FILM: Hva er kulturmarxisme?
Knus homolobbyen!
– Den siste utposten i kampen mot homolobbyen!
Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Homobevegelsen må gjennomskues
Syv år gammel gutt utnyttes i pride-parade
Barnehager arrangerer homo-parader – vil hylle «mangfold»
Svenske foreldre indoktrinerer sine barn til å bli kjønnsløse
Den svenske grunnskolen får ikke lenger benevne barn som gutter og jenter
Stadig flere begynner å bli lei av homolobbyen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Helga
Helga
4 år siden

Dere vet at Brann sin kaptein har brukt regnbuearmbind ved flere anledninger, ikke sant? Og at de til og med har brukt regnbueflagget som cornerflagg.

Goy
Goy
Svar til  Helga
4 år siden

Noe som er i strid med FIFAs regelverk, blant annet lov 4 i Kamplovene.

peckerwood
peckerwood
4 år siden

trist at en sånn gruppe svin skal få så stor plass i samfunnet.NEI TIL PERVOFESTIVALEN

Goy
Goy
4 år siden

Som det står i en annen artikkel på denne siden: «Til og begynne med gikk hyrden foran flokken, etterhvert måtte han gå bak før han til sist nå går blant fårene og breker.» Sitat Børre Knudsen, om kristne i våre dager, som Fjørtoft. Dette er kultur-imperialisme av «god» gammel sort, hvor «Vestlige verdier» skal spres til «underutviklede kulturer». Her gjennom myk eksponering, mens NATO og ulike militære allianser og konstellasjoner tar seg av bombene. Det er vel også grunnen til at venstresiden i beste fall er ambivalent til imperialisme, kolonialisme og krig i våre dager: de har omfavnet identitetspolitikken og… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Hen Fjørtoft er glad i (((penger))). Noen folk har ingen sjel og hen er en av dem.

Arngard
Arngard
4 år siden

Dette har blitt som en religion som har gått i hodet på folk, der man blindt følger for godhetssignaliseringens skyld, og det å være inne med de som skriker høyest. Men homolobbyen skyter seg selv i foten med deres aggressive, dekadente og innpåslitne fremtoning. Jo mer de forsøker å pushe på, desto flere våkner og får de langt opp i halsen. En dag vil folket avsky de som pesten, og det med all verdens god grunn. Knus kulturmarxismen!

Arno
Arno
4 år siden

(((Løgnmedia))) driver knallhard sensur av den tradisjonelle (naturlige) holdning til sodomi. Selv dette moderate innlegget ble slettet fra NRK ytring sitt kommentarfelt: «En viktig årsak til at man er kommet slik på avveie er forestillingen om at ekteskapet er til for å skape lykke. Tidligere var ekteskapet mellom en mann og en kvinne en institusjon for reproduksjon. Samfunnet bæres videre ved fødsler og fostring av barn til å bli produktive mennesker. Ikke rart vestlige land har kommet inn i en demografisk krise. PRIDE er et resultat av jakten på lykken, som man tror er å finne i amorøse relasjoner. Og… Les mer »

Roar
Roar
4 år siden

Dette vanviddet som presses inn over alt vil fort møte veggen. Folk begynner å bli dritt lei.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
4 år siden

Kom dere inn igjen i skapet! Jævla avvikere! Fjørtoft har gått såpass inn i rollen at han til og med ser ut som en soper nå.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Vil bare tipse om lesbedama Tonje Gjevjon som går til angrep på (((regnbuefamilien))) i Dagbladet, 28. JUNI 2018: Sitat: «Jeg var det man kalte en guttejente. Hadde jeg vokst opp i dag, ville nok en del kunne misforstå meg som en jente født i feil kropp. …. Om jeg som barn hadde blitt utsatt for FRI eller Rosa Kompetanse sine ideer om «kjønnsidentitet», «kjønnsuttrykk» og konseptet «født i feil kropp» hadde jeg rett og slett ikke vært intellektuelt klar for det tankegodset de presenterer. Jeg var ikke moden nok for de tankene før jeg var over 20 år. Faren for… Les mer »

trackback
10 dager siden

[…] 2018 kom fotballprofilen Jan Åge Fjørtoft ut som homolobby-supporter og propaganderte for homopropaganda i fotballen. Hvorvidt herrelaget til FK Bryne etter utspillet til Fjørtoft også har fått […]