Hjem Nyheter Europa Flere av Europas ledere er barnløse

Flere av Europas ledere er barnløse

2

EUROPA Flere av de politiske lederne som har bidratt til en usikker fremtid gjennom å fremme en uansvarlig innvandringspolitikk, har selv ingen egne barn som kommer til å vokse opp i det multikulturelle helvete.

Angela Merkel, som har stått i spissen for folkeutbyttet i Tyskland, har selv ingen barn.

I en artikkel i online-magasinet Taki’s Mag avsløres det at flesteparten av de politiske lederne som har ønsket masseinnvandringen til Europa velkommen, er barnløse, og har dermed ingen reel investering i fremtiden av Europa.

Å være foreldre betyr at man faktisk bryr seg om fremtiden til landet en leder. Dagens viktigste europeiske ledere derimot, etterlater ingen barn som kommer til å vokse opp med konsekvensene av deres uansvarlige politikk.

Kilde:
The Genetic Dead Ends Who Rule Europe

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
5 år siden

[…] Källor: The Genetic Dead Ends Who Rule Europe Flere av Europas ledere er barnløse […]

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Løgnerpressens i Tysklands kjelenavn på Merkel er «Mutti», …de får det ut til å høres ut som om hun er så godt likt av den vanlige tysker at alle ser opp til henne som en mor.

Den støgge hatefulle tispa er så hatet at hun må ha beskyttelse overalt hvor hun ferdes, mens Adolf kjørte rundt i åpen bil og ble hyllet av massene må «Mutti» Merkel gjemme seg i pansrede doninger i frykt for folket som hater henne.