Hjem Nyheter Flere hundre demonstrerte mot folkemordet i Sør-Afrika

Flere hundre demonstrerte mot folkemordet i Sør-Afrika

BELGIA Flere hundre personer fra flere nasjonalistiske ungdomsorganisasjoner i Belgia demonstrerte nylig mot det pågående folkemordet i Sør-Afrika.

Den 22. mars organiserte Nationalistische Studentenvereniging (NSV) en protestdemonstrasjon mot det pågående folkemordet på hvite i Sør-Afrika. Hundrevis av mennesker fra ulike organisasjoner – inkludert de mer hardføre Schild & Vrienden, samt Voorpost – deltok i marsjen, som det foreløpig har vært ganske stille om i systemmedia.

En sørafrikansk student, Ilse De Beuckelaer, som studerer i Belgia, forteller at hvite mennesker i Sør-Afrika blir myrdet og kan bli torturert i flere timer.

NSVs talsmann Otto van Malderen sier:

– Vi har en lang felles historie fordi mange sørafrikanske bønder stammer fra Belgia og Nederland. Vi snakker i prinsippet samme språk og på skolen lærer vi om afrikandernes kultur.

Arrangørene forteller at det sørafrikanske regimet vegrer å anerkjenne at de utallige drapene på hvite bønder i Sør-Afrika ikke har noe rasistiske motiv. NSV krever at den belgiske regjeringen nå tar tak i problematikken med det sørafrikanske regimet.

Belgia har lenge vært en av Sør-Afrikas største handelspartnere, ikke minst i diamantindustrien, og man mener at her finnes det gode muligheter til å legge press på det sørafrikanske regimet.

Relaterte artikler:
ANC inngår samarbeid med EFF om å stjele land fra hvite
Nelson Mandela – politisk fange eller terrorist?
FILM: Den kommende rasekrigen i Sør-Afrika
Det hvite folkemordet i Sør-Afrika
FILM: Hvorfor media hater å snakke om Sør-Afrika