Hjem Nyheter Norden Flere mindreårige får hormonbehandling i Danmark

Flere mindreårige får hormonbehandling i Danmark

FORFALL Mer enn dobbelt så mange mindreårige enn forventet oppsøkte en «sexologisk klinikk» i København med et ønske om å få «byttet kjønn» i løpet av året.

homolobbybarn

Til tross for at transseksualitet anses som en psykiatrisk lidelse i Danmark, så har man i København en egen «sexologisk klinikk» som tar i mot personer som uttrykker ønske om å «bytte kjønn». Siden januar i år har man dessuten begynt å tilby mindreårige personer hormonbehandling som skal «forvandle» dem til det motsatte kjønn.

Ifølge loven så får barn helt ned i tolvsårsalderen lov til å ta imot den nye behandlingen, hvilket blokkerer kjønnshormonene og bremser den naturlige pubertale utviklingen av kjønnsorganet, samt skjeggvekst for gutter og menstruasjon for jenter.

Ved 16-årsalderen får man motta en fullstendig «kjønnskorrigerende» behandling, noe som i mange tilfeller er permanent. Dette til tross for at forskning viser at det tar omtrent 20 år før den menneskelige hjernen ferdig utviklet. Det er dessuten svært vanlig at personer som gjennomgår slike operasjoner angrer etter bare noen år og undersøkelser viser at dette skjer oftere hos mindreårige. Selvmordsstatistikken viser også at personer som har gjennomgått «kjønnskorrigerende operasjoner» har 20 ganger høyere risiko for å begå selvmord enn gjennomsnittsbefolkningen.

LES OGSÅ: Amerikansk tidsskrift promoterer transseksualitet blant barn

Innledningsvis så skulle omtrent 50 mindreårige personer få kunne søke om behandlingen, men etter seks måneder har nå antallet blitt oppjustert til hele 130 personer.

Lignende rapporter om en massive økning av kjønnsforvirrende barn og ungdommer har også kommet fra land som Storbritannia og Sverige.

Kilder:
Allt fler underåriga »transsexuella» får behandling i Danmark
Denmark: Underage Tranny Numbers Double in a Year
The Case Against Normalizing Gender Dysphoria