Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Flere skoleaksjoner på danske skoler

Flere skoleaksjoner på danske skoler

5

AKTIVISME Motstandsbevegelsen i Danmark gjennomførte i helgen flere skoleaksjoner på en rekke skoler i landet.

I løpet av helgen ble flere skoler i Danmark besøkt av aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen. Aktivistene hang opp plakater og flyveblader med en tekst som oppfordrer Danmarks ungdom til å våkne opp og løsrive seg fra det folkefiendtlige systemets ondskapsfulle hjernevask.

Teksten, oversatt til norsk, kan leses nedenfor:

Du går en dyster fremtid i møte; plaget av kriminelle kapitalister og voldelige rasefremmede i en meningsløs og tom tilværelse med råtten og skadelig kultur. Men det trenger ikke å være slik!

Masseinnvandringen av rasefremmede til Danmark kommer til å bety at vårt folk blir utslettet. Stoppes ikke denne invasjonen nå, vil ingen om et få antall generasjoner ligne på deg og dine foreldre. Ingenting av det som binder oss sammen som et folk, vil bestå – og Danmark vil forsvinne. Vold og trusler har blitt hverdag i danske skoler, og det skal du ikke finne deg i. I Danmark bestemmer danskene.

Folkeskolen og gymnasiet bør være et sikkert og trygt miljø for den danske ungdommen, hvor det skal knyttes vennskap og skapes fellesskap, oppnås kompetanse og bygges opp en ansvarfull og selvsikker personlighet.

Dessverre er dette langt fra hva skolen er i dag. Din lærer lyver for deg, og skolene forsøker å hjernevaske deg inn i et unaturlig verdenssyn.

De fiendtlige skolene ønsker å gjøre deg til en slave til et ondt system som kommer til å stjele din fremtid. Men vi kjemper imot!

Den nordiske motstandsbevegelsen kjemper for den danske ungdom. Slutt dere til Motstandsbevegelsen, og vær med på å skape den fremtiden dere fortjener. En fremtid i et nasjonalsosialistisk samfunn!

Bilder fra aksjonen

For omtrent fjorten dager sin møtte Motstandsbevegelsens aktivister opp på Tirsdalens Skole i Randers, hvor det foruten å utdeles flyveblader også ble holdt en tale for Danmarks unge.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Bra jobbet

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Meget bra utført av våre danske kamerater.

Jeg er veldig misunnelig på de flygebladene.

Øystein
Øystein
2 år siden

Skambra! Danskene står på! 🙂

Marius
Marius
2 år siden

Bra!
HS!

Stian
Stian
2 år siden

Stå på, Danmark!