Hjem Nyheter Norden Flerkultur-rektor fikk juling av innvandrere – kritiserer nå afghaninvasjonen

Flerkultur-rektor fikk juling av innvandrere – kritiserer nå afghaninvasjonen

8

SVERIGE Rektoren ved Mackleanskolen i den svenske kommunen Skurup omfavnet flerkulturen, frem til han selv fikk erfare dens kraftige bismak. Nå har han havnet i søkelyset etter å ha uttalt seg kritisk mot fortsatt innvandring av «enslige barn» fra Afghanistan.

Mackleanskolens rektor Mattias Liedholm. Bildet til høyre viser hvordan han så ut etter å ha blitt mishandlet av en innvandrer som kalte ham en "svennejævel".
Mackleanskolens rektor Mattias Liedholm. Bildet til høyre viser hvordan han så ut etter å ha blitt mishandlet av en innvandrer som kalte ham en «svennejævel».

Lokaltidningen.se publiserte nylig en artikkel om rektor Mattias Liedholm, ved Mackleanskolen i Skurup kommune, som i desember 2017 havnet i søkelyset etter at han på Facebook satt spørsmålstegn ved fortsatt masseinnvandring av såkalte enslige afghanske barn til Sverige.

Avisen Svegot har publisert Facebook-innlegget, der det fremgår at han påstår å ha blitt inspirert av utenrikskorrespondenten Magda Gads’ aktuelle reportasje fra Afghanistan.

«Er det noen som har lest Magda Gads’ rapportering fra Afghanistan, og som fremdeles mener at vi skal ta imot enslige afghanske gutter (menn)? Bruk i stedet pengene på å støtte kvinner i Afghanistan, eller fly hit de mest trengende av kvinnene», skal Liedholm ha skrevet.

Liedholms posisjon som rektor ble raskt kritisert av de politisk korrekte kreftene i Skurup, som mente at han «krenker» de såkalte enslige barna på skolen ved å ha slike meninger.

En av foreldrene kommenterte hendelsen i Lokaltidningen.se, i begynnelsen av februar:

– Det må føles forferdelig for dem, når den som har det største pedagogiske ansvaret på skolen, uttrykker seg på denne måten. Han sier rakt ut at de lyver om sin alder. De har allerede den tragiske bakgrunnen som de har, og så viser man her ytterligere misstillit overfor dem. Selvfølgelig har han ytringsfrihet og kan mene hva han vil, men som rektor bør man dele skolens verdigrunn om alles likeverd og ha forståelse for ulike mennesker og kulturer. Ellers anser jeg ikke at man er skikket til å ha den posisjon, sier en av foreldrene som selv jobber på en skole i en annen kommune.

Men hverken kommunetjenestemannen, eller politikerne i Skurup, viser til å ha noen større problem med Liedholms Facebook-innlegg. Til Lokaltidningen.se påpeker eksempelvis Skurup kommunes stedfortredende forvaltningssjef ved skole- og utdanningsforvaltningen, Ulrika Fridh, at «ytringsfrihet er en grunnlov», samt at Liedholm er aktiv i Moderaterna og selvfølgelig må få delta i samfunnsdebatten.

Når Ledarsidorna.se konfronterer ham, står han også fast ved sitt innlegg og svarer at han ikke har planer om å slette innlegget.

«Mannen du kaller «svennejævel», brenner for mangfold»

På Mattias Liedholms Facebook fremkommer det dog at han sist sommer ble mishandlet av en innvandrergjeng – en hendelse som synes å ha preget ham sterkt.

Den 30. juli skriver hans kone et Facebook-innlegg der hun beskriver misshandelen:

Dette her er min fine, kloke og snille mann. Han er nå på sin andre dag, innlagt på sykehuset med flere brudd i hodet og ansikt. Vi venter og håper på at hans knuste kjeve og kinnbein vil kunne reddes med en operasjon.

Jeg vil egentlig ikke skrive fordi det gjør så jævli vondt. Men jeg skriver for at jeg vil at du som gjorde dette, skal se. Jeg vil at du og din gjeng skal se hvilken smerte dere har forårsaket min mann, og hele vår familie, når du brutalt og uprovosert slo ham ned foran sine egne barn, en søndagskveld på vei hjem fra Langö strand i Karlskrona. Barn som fikk se sin pappa falle til bakken og kjøres avgårde med ambulanse.

Jeg vil hate deg, så mye. Jeg vil hate deg for smerten jeg ser i min manns øyne. Jeg vil hate deg for den smerte jeg ser hos mine barn. Jeg vil hate deg for at mannen du kaller svennejævel og går til angrep på, er en mann som brenner og kjemper for mangfold i sin hverdag. For at nettopp du skal ha like rettigheter som alle andre.

Men du fortjener ikke mitt hat. Du fortjener ikke et sekund av mine følelser. For den dag jeg legger energi på det å hate deg, så har du vunnet. Du fortjener ingenting annet enn å sperres inne og ikke slippes ut før du forstår at ditt og dine venners voldsbruk ikke hører hjemme i et åpent samfunn. Aldri! Jeg håper inderlig at politiet aldri gir opp søket etter deg.

Om noen har sett eller hørt noe som kan være av verdi for politiet, så vær så snill, kontakt politiet.

Det kona hentyder til er deres felles engasjement i innvandringspolitikken, hvorpå de begge var forkjempere for masseinnvandring. I følge en artikkel publisert av Expressen så fikk han utstå «hat» etter det opprinnelige innlegget om misshandelen, ettersom han og hans kone er involvert i Karlskrona Pride – hun som formann, og han som styremedlem.

– Ettersom vi begge jobber hardt for at alle mennesker skal få leve sine liv, uansett seksualitet, hudfarge og nasjonalitet, så har tusentalls personer ansett seg å ha retten til å skrive saker som at dette var karma, og at jeg er en landsforræder som burde dø, forteller Liedholm til Expressen.

Hans åpne kritikk av invasjonen fra Afghanistan virker også å bare være toppen av isberget. Etter misshandelen ser det ut til at hans Facebook-innlegg bare blir mer og mer innvandringskritisk. Den 29. desember deler Liedholm konas Facebokk-innlegg igjen og uttrykker sterk frustrasjon over at det ennå ikke har blitt tatt ut noen siktelse i saken:

I dag er det 153 dager siden jeg ble mishandlet, og ennå har ikke politiet i Karlskrona sluttført forundersøkelsen, eller overlevert til aktor.

Jeg har flere ganger vært i kontakt med politiet som leder utredningen og har henvist til at aktor ikke tenker å forfølge saken hvis jeg ikke beviser kostnadene mine.

Jeg har svart at jeg ikke har fått noen advokat og at jeg ikke orker å holde på med å fikse en masse attester. Det eneste jeg er interessert i er at de tiltaler min misshandler. Men ingenting skjer.

Det eneste positive er vel om det går såpass lang tid til at noen påtale kommer opp, at kanskje strafferabatten for ungdommer da faller bort og misshandleren får en riktig straff.

Rektorens mer og mer innvandringskritiske holdning gjør nå at han løftes frem av alternative medier som Svegot, samtidig som han også utsettes for hat fra «anti-rasister».

I et ferskt innlegg ventilerer Liedholm sin frustrasjon:

Den ene dagen er man en flerkultur-elsker og landsforræder, og burde dø. Mens den andre dagen så er man rasist og burde…dø. Utrolig at man ennå ikke har blitt schizofren, ettersom alle andre virker å vite mer om meg, enn meg selv.

Jeg er liberalkonservativ og menneskers likeverd er for meg derfor overlegent alt annet. Gjør du dine medmennesker godt, så får du fordeler. Gjør du dine medmennesker vondt, så får det konsekvenser. Det finnes ikke noe vi og dem. Det finnes individer med like rettigheter, plikter og muligheter.

Det gjenstår å se hvor lenge rektorens ambivalens for «mangfold» fortsetter.

Den 17. januar 2019 ble etterforskningen mot den mishandlingsmistenkte palestineren Mahmoud Alassouli (19970107-2952) avsluttet.

Les også:
Kjempet for asylsøkere – ble drept av asylsøker
Hjalp «flyktninger» til Europa – ble skutt og drept av IS-terrorist i Paris
Kvinne som forsvarte masseinnvandringen ble voldtatt på flyktningmottak
Kvinne gjengvoldtatt under solidaritetsarrangement for «flyktinger»
Kvinne voldtatt i sigøynerleir i Fredrikstad
SVT truer sannhetsopplysere om Marokko-drapene med fengsel
«Flyktningbarnet» som voldtok og drepte datteren til en EU-tjenestemann er 22-30 år gammel
Synes synd på den somaliske voldtektsmannen
Hva driver folk til å støtte flerkultur?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Uttrykket «ris til egen bak» passer vel ganske godt her? Et annet eksempel kan være der godtroende europeiske kvinner har latt berikere komme inn i sitt hjem og sitte barnevakt, og så har «gjesten» forgrepet seg på barna. En oppvåkning kan være brutal, men er ofte det eneste som hjelper.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Karmaen slår stadig oftere til mot forræderene. Flott!

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Liedholm hadde altså null sympati for ofre for multikuluren han så aktivt fremmet. Gruppevoldtekt, ran, mishandel og drap begått av inntrengerene ble ikke nevnt med et ord av rektoren. Sannsynligvis kalte han dem som talte i mot galskapen for rasister. Nå tror han at han skal få sympati? Lykke til med det din jævla sviker!

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

Skit ska skit ha.

Nordboer
Nordboer
3 år siden

Er ikke dette han som de snakket om i Radio Nordfront en gang som fikk så grisebank?

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

You reap what you sow

Reodor
Reodor
3 år siden

Når berikelsen går ut over slike svennejæveler så er det faktisk helt ok.✌️

Lol!????

Arni
Arni
3 år siden

Det er vel dette som kalles «reality check»… 🙂
Tror desssverre det er sånt som må til for at de «nyttige idioter» blant oss må få for å ta inn realitetene, enten det gjelder goyim som er kulturmarxister, globalister, eller det bare er naive, idealistiske tullinger.