Hjem Artikler Flerkulturell fulltreff!

Flerkulturell fulltreff!

4

FLERKULTUR En fransk innvandringssvermende milliardær fikk smake på sin egen medisin da han ble ranet og mishandlet av innvandrere i sitt hjem.

Skjermbilde: Twitter.
Skjermbilde: Twitter.
Skjermbilde: Twitter.

Den franske korrupte milliardæren Bernard Tapie ble i begynnelsen av april bundet og mishandlet med sin kone i deres hjem. Under angrepet skal Tapie ha sagt til de utenlandske gjerningsmennene at han alltid har stått på deres side hvorpå en da skal ha forklart for ham at han ikke brydde seg og at det nå er deres tur. Angrepet skal ha blitt utført av tre afrikanere og en nordafrikaner.

Tapie, som også tidligere har vært politiker, angrep den tidligere partilederen til Front National Jean-Marie Le Pen for hans syn på innvandring og kriminalitet. Tapie har ment at det ikke finnes noen kobling mellom innvandring og den økende kriminaliteten i Frankrike.

Tapie gjorde sin formue som rovkapitalist og har blitt dømt for korrupsjon tidligere sammen med høyt oppsatte franske politikere. Han er også nå mistenkt for korrupsjon etter sitt salg av Adidas hvor han fikk 404 millioner euro i en voldgiftsrett, men rettssakene har blitt utsatt flere ganger. Etablissementet i Frankrike har ønsket ham god bedring etter angrepet, men Jean Messiha, som er født i Egypt og tidligere vært medlem av Front National, påpekte i en tweet at virkeligheten har tatt igjen Tapie.

Dette har gjort Tapies sønn forbannet. Det har de siste ukene vært delvis hatsk stemning i media om bakgrunnen til denne hendelsen. Sønnen påpeker at det ikke finnes noen kobling mellom migranter og forbrytelsen mot hans foreldre; derfor kaller han slike som Messiha for idioter. Reporteren påpeker for sønnen at Taie selv alltid har sagt at det ikke finnes noen kobling mellom kriminalitet og innvandring hvorpå sønnen svarte unnvikende at Messiha er utenlandsk selv, ifølge avisen Remix.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arier
Arier
1 år siden

En sjelden gladnyhet. Dette kommer til å innhente politikerne her på berget også. Men det triste er at det store flertall som lider ikke er ikke har medvirket aktivt, men snarere passivt da de har nektet å ta stilling og til og med avstått fra å stemme på nasjonale partier som de har vært mange av.

Heimdal
1 år siden

Får håpe for franskmenn sin fremtid og eksistens som nasjon og folk at Front National eller andre pronasjonale tar styringen over landet. Er valg der neste år men «demokratiske valg» er like troverdige og lett å jukse med folks stemmer som å la mafiakartell få styre folks økonomi.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Det eneste triste med denne saken er at han slapp såpass billig unna.