Hjem Nyheter Flirende voldtektsmenn voldtok kvinne og dumpet henne på gaten

Flirende voldtektsmenn voldtok kvinne og dumpet henne på gaten

FLERKULTUR Tre rasefremmede menn utsatte en gråtende kvinne for én times lang voldtekt på en parkeringsplass i byen Canterbury i det sørøstlige England.

Innvandrerne Salih Altun og Sali Amet slepte med seg en beruset kvinne fra nattklubben The Cuban i Canterbury. De dro henne med seg til hennes bil som stod parkert i Holman`s Meadows parkering og voldtok henne.

Senere sprang de tilbake til nattklubben for å hente en annen araber, Omer Engin, for at han også skulle få være med på å voldta kvinnen. De byttet deretter på å voldta henne i over én time, og etter de så var ferdige med offeret dumpet de henne utenfor Carluccios restaurant, i Canterbury.

– Ei sårbar kvinne falt offer for disse tre menn og de utnyttet henne på verst tenkelige måte. De bortførte henne fra hennes venninne under morgentimene for å oppfylle sine egne fordervede seksuelle begjær. Takket være samarbeid mellom nattklubbens eier og lokale foretak har vi fått tak i gode overvåkningsbilder, fortalte kriminalinspektør Matt Banks ved politiet i Kent, og fortsatte:

– Jeg vil også takke offeret, som har lidd mye i etterkant av denne forferdelige hendelsen, for hennes store mot. Det inntrufne har hatt alvorlige konsekvenser for henne og hennes familie. Den hjelpen hun ga oss har medført at vi har kunnet sikte disse forbrytere, og jeg er glad over at de kommer til å få en lang fengselsstraff for det de gjorde.

Bild två: Sali Amet, Omer Engin och Salih Altun. Foton: Polisen i Kent

Atun, som var bosatt i Favershamn i Kent, ble dømt til ni år og ni måneders fengsel, for to voldtekter av kvinnen. Amet, også bosatt i Favershamn, og Engin, bosatt i Sturry nær Canterbury, ble dømt til ni års fengsel hver.

Les også:
Nesten 400 jenter utnyttet av innvandrergjenger i England
«Jeg sa i fra til myndighetene, men de gjorde ingenting!»
Voldtektsmenn ropte «Allahu Akbar» i retten
Svart mann bar ung kvinne inn i en sidegate og voldtok henne
Kraftig kriminalitetsøkning i London – politiet forstår ingenting
England: Et folk underkuet av sovjetiske lover
England: I Gulag for «tankekriminalitet»