Hjem Nyheter “Flyktning” begikk barnevoldtekt – politiet la lokk på saken

“Flyktning” begikk barnevoldtekt – politiet la lokk på saken

MASSEINNVANDRING En ti år gammel gutt ble i desember ifjor brutalt voldtatt av en såkalt flyktning i en svømmehall i Wien. Politiet valgte å legge lokk på saken, av hensyn til flyktningene.

theresienbad

Det var den 2. desember ifjor at en ti år gammel gutt ble brutalt voldtatt i en svømmehall i den østerrikske hovedstaden Wien. Gjerningsmannen, en 20-årig irakisk asylsøker, skal ha dratt gutten inn i en garderobe og voldtatt ham.

Tiåringen fikk varslet en badevakt som tilkalte politiet. Da de ankom var voldtektsmannen opptatt med å svømme rundt i bassenget og hoppe fra tremeteren. Asylsøkeren ble pågrepet og gutten måtte legges inn på sykehus med alvorlige skader som følge av den grove voldtekten.

Den 20-årige asylsøkeren forklarte til politiet i avhør at han voldtok fordi han var i en «seksuell nødsituasjon». Dette fordi han ikke hadde hatt sex på hele fire måneder.

Politiet la lokk på saken

Politiet unnlot først å rapportere om den brutale voldtekten, og da informasjon om den dukket opp i sosiale medier uttalte de at politiet var nødt til å være forsiktige i saker som omhandlet flyktninger, da disse hadde «vært gjennom så mye».

Kilde:
Østerriksk politi var tause: Flyktning (20) voldtok ti år gammel gutt i svømmehall