Hjem Nyheter Europa «Flyktningbarnet» som voldtok og drepte datteren til en EU-tjenestemann er 22-30 år...

«Flyktningbarnet» som voldtok og drepte datteren til en EU-tjenestemann er 22-30 år gammel

3

TYSKLAND Et påstått flyktningbarn som voldtok og drepte en 19-årig datter av en innvandringsvennlig EU-tjenestemann – har vist seg å være… voksen.

Det var i oktober ifjor at den 19-årige Maria Ladenburger, datter av den innvandringsvennlige EU-tjenestemannen Dr. Clemens Ladenburger, ble voldtatt og drept. Gjerningsmannen Hussein Khavari ble kort tid etter pågrepet av politiet og skal da ha påstått å være 17 år gammel.

I løpet av etterforskningen valgte Khavari imidlertid å forandre på sin historie og innrømmet ovenfor politiet at han hadde løyet om sin alder. I stedet fortalte han politiet at han var 18 år da han ankom Tyskland, noe aktor hadde svært vanskelig for å tro.

Aktoren, som mistenkte at Khavari ikke var så ung som han påstod, hadde i begynnelsen problemer med å bevise motsatsen, inntil resultatene av en tannanalyse havnet på bordet.

Tannanalysen viser at Khavari med størst sannsynlighet er 25 år gammel. Resultatet fra analysen er såpass sikker at man med 99,7 prosent sikkerhet kan si at Khavari er mellom 22-30 år gammel.

Den unge jenta studerte medisin og var motivert av sin far til å hjelpe såkalte flyktninger ved et flyktningmottak. Etter datterens bortgang valgte faren å misbruke dødsannonsen til å få enda flere innvandrere til Europa. Dette gjennom å be mennesker om å donere penger til et prosjekt som har som mål å sponse «flyktninger» som ønsker å gjenforenes med sin familie i Europa.

Kilde:
”Flyktingbarnet” som våldtog och mördade en EU-tjänstemans dotter är 22-30 år gammal

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Det er vanskelig å prosessere noe slikt. En far påvirker sin unge datter til å gi av sin tid i arbeidet for å tilrettelegge for voldelig og rasefremmed invasjon, i dette tilfellet av sprengkåte araber- og afrikanergutter, hun blir voldtatt og drept, og faren bruker tragedien til å arbeide enda hardere for sitt folks undergang. Skam over folkeforræderne, og spesielt over de som ofrer sine barn for rasens undergang.

Thule
Thule
5 år siden

Heller ikke dette blir den definitive hendelsen som får opp øynene på naive kvinnfolk. Behovet for å signalisere er sterkere enn overlevelsesinstinktet. Du skal se det blir flere hendelser som dette fordi ingen vil høre på fornuft. For oppegående mennesker har alarmen gått for lengst.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

Karma..