Hjem Nyheter Europa “Flyktningbarnet” som voldtok og drepte datteren til en EU-tjenestemann er 22-30 år...

“Flyktningbarnet” som voldtok og drepte datteren til en EU-tjenestemann er 22-30 år gammel

TYSKLAND Et påstått flyktningbarn som voldtok og drepte en 19-årig datter av en innvandringsvennlig EU-tjenestemann – har vist seg å være… voksen.

Det var i oktober ifjor at den 19-årige Maria Ladenburger, datter av den innvandringsvennlige EU-tjenestemannen Dr. Clemens Ladenburger, ble voldtatt og drept. Gjerningsmannen Hussein Khavari ble kort tid etter pågrepet av politiet og skal da ha påstått å være 17 år gammel.

I løpet av etterforskningen valgte Khavari imidlertid å forandre på sin historie og innrømmet ovenfor politiet at han hadde løyet om sin alder. I stedet fortalte han politiet at han var 18 år da han ankom Tyskland, noe aktor hadde svært vanskelig for å tro.

Aktoren, som mistenkte at Khavari ikke var så ung som han påstod, hadde i begynnelsen problemer med å bevise motsatsen, inntil resultatene av en tannanalyse havnet på bordet.

Tannanalysen viser at Khavari med størst sannsynlighet er 25 år gammel. Resultatet fra analysen er såpass sikker at man med 99,7 prosent sikkerhet kan si at Khavari er mellom 22-30 år gammel.

Den unge jenta studerte medisin og var motivert av sin far til å hjelpe såkalte flyktninger ved et flyktningmottak. Etter datterens bortgang valgte faren å misbruke dødsannonsen til å få enda flere innvandrere til Europa. Dette gjennom å be mennesker om å donere penger til et prosjekt som har som mål å sponse «flyktninger» som ønsker å gjenforenes med sin familie i Europa.

Kilde:
»Flyktingbarnet» som våldtog och mördade en EU-tjänstemans dotter är 22-30 år gammal