Hjem Nyheter Europa «Flyktninger» flys direkte fra Afrika til Tyskland

«Flyktninger» flys direkte fra Afrika til Tyskland

9

FREMMEDINVASJON FNs migrasjonsorgan «Internasjonal organisasjon for migrasjon» (IOM) har annonsert at den første charterflyvningen med afrikanske «flyktninger» direkte til Tyskland har blitt gjennomført. Flere transporter er allerede booket.

Fra den første turen med somaliske «flyktninger» som ble flydd direkte til Tyskland på tirsdag. Foto: Twitter.

Det var på tirsdag som IOM Etiopia publiserte et videoklipp som viser 154 somaliske «flyktninger» ankomme Kassel lufthavn i den tyske delstaten Hesse. Bildeteksten lød:

Det skjedde! Første noen sinne av IOMs internasjonale charterfly fra Etiopia tok av med 154 flyktninger fra Addis Abeba til Kassel, Tyskland, under det tyske bosettingsprogrammet. En andre flyvning er planlagt å ta av i midten av november med ytterligere 220 flyktninger.

I en pressemelding kunngjorde IOM Etiopia at «IOM har siden mars støttet det tyske bosettingsprogrammet med å omplassere 500 flyktninger som bor i Etiopia til Tyskland. Arbeidet skjer i nært samarbeid med den etiopiske regjeringens byrå for flyktninger og returnerende (ARRA), FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) og Tysklands føderale regjering».

En tjenestemann hos IOM Etiopia, Milun Jovanovic, kommenterte: «Det er viktig at vi støtter en smidig omplassering av flyktninger ved å tilby sikker transport. Vi er glade over at flyktningene kunne dra nytte at dette forenklede charterflyet fra avreise til destinasjon uten problemer».

I fjor, etter å ha overgitt en begjæring om informasjon til den føderale regjeringen, konstaterte parlamentsmedlemmet Leif-Erik Holm fra Alternativ for Tyskland (AfD) at nesten 30 prosent av «asylsøkerne» hadde ankommet Tyskland med fly.

Med FNs «tyske bosettingsprogram» som nå helt åpent transporterer «flyktninger» direkte fra Afrika til Tyskland kommer disse 30 prosentene sannsynligvis til å øke betydelig.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Marius
Marius
2 år siden

Ut med pakket!

Stian
Stian
2 år siden

(((FN))) er ren og skjær kreft.

Steinar
Steinar
2 år siden

Faen så provoserende! At folk klikker er ikke rart.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Det er kun EN vei flyvninger med afrikanske low-lifes bør gå, og et er UT av europeiske land, ikke inn. Helst bør de settes ut på tilsvarende flåter og gummibåter som de kom i, og skipes ut og over Middelhavet, og derfra tilbake til sine hjemland(hellholes). Hvorfor er det vår oppgave å sørge for å holde liv i denne mudstream av infinity niggers? Please tell me.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
2 år siden

Invasjon!!!

Richard
2 år siden

Lurer på hva motivasjonen blir denne gangen når det ikke er snakk folk som stikker hull på gummibåter og erklærer havsnød.

Espen
Espen
2 år siden

Merkel og hennes stamme gnir seg nok i hendene nå.
https://www.bitchute.com/video/mJcNezWbZxPP/

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

De som klarer og krysse Sahara og middelhavet er langt ifra de som fortjener noen hjelp ettersom de er har penger og er frisk nok til og klare turen.

Og disse som blir flydd hit er ihvertfall ikke flyktninger. Det er da for faen meg ikke krig i Etiopia!!!

Dette er økonomiske emigranter som aldri burde ha blitt flydd hit. Eg mistenker at dette er noe Soros står bak!

Anton Ulsberg
Anton Ulsberg
2 år siden

Dette er bare uendelig trist. En sikker oppskrift på enda mer utrygghet og konflikter i vårt samfunn. Her skal de tradisjonelle nasjonsgrensene viskes ut for enhver pris. Det globalistiske tyranni skal innføres enten folk vil eller ei, og våre «folkevalgte» sitter handlingslammet og folder sine hender. Det eneste som kan forhindre at dette går fullstendig ad undas er at folket nå legger gamle stridigheter til side (fall ikke for det eldgamle trikset «splitt og hersk», se heller etter hva som kan forene), og skaper en felles front mot den kynisme og unnfallenhet man finner i maktens korridorer. For øvrig, uten… Les mer »